Yayın Tarihi:01 10 2019 19:37(2611)

Meyve Veren Asırlık Ağaç Battı mı?

Bu Konuya Sessiz Kalmayın Kaymakam Bey!
Meyve Veren Asırlık Ağaçlar Neden Kesiliyor?

Saraydüzü’ne bağlı Hacıçayı Köyünde Köy Konağı bahçesinde bulunan asırlık dut ağacının muhtar tarafından kesilmesine köyde ikamet eden duyarlı vatandaşlar tepki gösterdi.

Hacıçayı Köyü Köy konağı bahçesindeki köy muhtarlığı tüzel kişiliğine ait asırlık dut ağaçlarının kesilmesi tepkilere neden olurken, Saraydüzü İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Geçtiğimiz aylarda da yine aynı köyde cami bahçesinde bulunan ıhlamur ağacının kesilmesi tepkilere neden olmuştu.

Ülkemizin meyve veren asırlık ağaçlarından olan dut ağacının sözde kamelya yapılmak için kesilmesine anlam verilemezken, aynı köyde bu tür olayların ise tekrarlanması tepkilere neden oluyor. Yetkililerin bu köyün huzurunu bozacak bu tür olayların önüne geçilmesi için konuya yetkililerin müdahale ederek gerekli işlemlerin yapılması istendi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlı kağzım 09 10 2019 22:17
yetkililer göreve.bu tür rasgele ağaç kesilmelerinin önüne geçilmesi lazım. meyva veren ağaç kesilmez.

2. Yorum: mehmet 02 10 2019 17:14
o kadar uzağa gitmenize gerek yok. boyabat stadyum caddesinde ki ıhlamur ağaçlarını kimler ne amaçlı kesti o na bakmak lazım

1. Yorum: analiz 01 10 2019 23:38
eeeee, geçtiğimiz dönemlerde izlenen, özellikle bunlara olduklarından çok fazla paye verilen politikaların doğal sonucu. bu politikanın zararını en fazla, müsebbibleri istanbul bb seçimini kaybederek gördüler zaten. maaş ver, ağırla, yurt dışı gezi, umre vaatleri... bu şekilde heybetlendirdiğiniz bir koltuğu da kaybetmemek için istanbul'dan sülâlesini köylere seçmen yazdıran açıkgözler işte böyle istanbul seçimlerini size kaybettirir. bu heybetlendirme sonucu işte kendilerini de astığım astık, kestiğim kestik görüp, aslında herkesten önce kendilerinin koruması kollaması gereken değerleri, zenginlikleri kendileri heba ederler. (kendini ve üstlendiği sorumluluğu bilen muhtarlara sözümüz yok tabi)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

312011


Tasarım:DtGaNi