Yayın Tarihi:02 10 2019 21:20(2189)

Boyabat'ta Yaya Geçitlerinde Farkındalık Nöbeti

İçişleri Bakanlığınca 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesiyle devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek için “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla 2 Ekim 2019 Çarşamba günü Boyabat’ta “Yaya Geçidi Nöbeti” gerçekleştirildi.

Emniyet güçleri tarafından yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçitlerinde nöbet tutuldu. Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Jandarma Bölük Komutanı Murat Keskin ve çeşitli kamu kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen eylemde pankartlar açıldı, Emniyet güçleri tarafından sürücülere broşür dağıtıldı. Uygulama Boyabat Bölge Trafik Ekiplerince sorumluluk alanında bulunan yaya geçitlerinde de gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbetçisi olduğunu göstermek amacıyla, başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurumları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde Yaya Geçidi Nöbeti etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikteki amacımız, yolda yayaların da varlığına farkındalık oluşturmak. Yıl içinde farkındalık etkinliklerimiz devam edecek.” ifadeleri kullanıldı.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: kumluklu veli 09 10 2019 22:14
yayalara dikkat etmek lazım. nolur nolmaz, adam dalgın olabilir alkol neyin almış olabilir. yola çıkmışsa dikkat etmek lazım.

5. Yorum: kerim tıhkırcıoğlu 03 10 2019 16:29
eğitimli insan nerde ve nasıl davrancağını bilir bence bunlara gerek yok

4. Yorum: jonturk 03 10 2019 14:48
güzel uygulama...3 ekim'de ne olacak peki?

3. Yorum: haydar 03 10 2019 12:07
yaya geçitlerinim yerleri doğru mu. üst geçitin iki tarafımda yaya geçiti var. bu durumda üst geçit kullanılır mı. veya emniyetin karşısı ve ışıklardan yıldız mahallesine dönerken, daha tam dönemeden yaya geçiti yayaya yol versen arabanın arkası yolda (birde tır olduğunu düşün) vermesen bu sefer yayaya yol vermedin oluyorsun. dört yolda öyle. ilk önce yaya geçitlerinin yerleri düzenlenmesi lazım. yok mu bunun bir kuralı veya standartı

2. Yorum: ceza 03 10 2019 05:14
polis zoruyla yol vermekte nereden çıktı büyük şehirlerde çatır çatır ceza yazıyorlar istersen verme bizim millet cebinden çıkan paradan korktuğu kadar kimseden korkmaz yazın 3-5 kişiye bak bakalım yol veriliyor mu ? verilmiyor mu ?

1. Yorum: sari cizmeli 03 10 2019 00:18
ilgililere söyleyin yaya gecitlerinin önüne atlama yapsinlar otokontrol olur arabasini seven yayalara saygi duyar , insana sevgi saygi medenidir sevgiler saygilar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

309784


Tasarım:DtGaNi