Yayın Tarihi:04 10 2019 21:53(960)

Barış Karadeniz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Mesajı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında;

''Doğayı birlikte paylaştığımız, ekosistemin devamlılığı ve besin zincirinin korunmasında önemi büyük olan hayvanlara gereken önemin verilmesi, hayvanları korumanın önemini hatırlatmak amacıyla her yıl 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor.

Can dostlarımıza göstereceğimiz sevgiyi, verilmesi gereken değeri sadece bir günle sınırlı tutmayıp bu bilinci hayatımız boyunca felsefe haline dönüştürmeliyiz. Yaşama haklarının korunması onların daha iyi şartlarda yaşaması insanların elinde, doğal yaşam alanlarını koruyarak doğayı kirletecek atıkların önüne geçerek onların hayatını kolaylaştırabiliriz. Yarınların umudu, hayat ışığımız çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılayarak gelecek nesillerin de bu bilinçle yetişmesini sağlamalıyız.

Besin zincirinin korunmasını, devamlılığı sağlayan hayvanların nesli insan eliyle tükeniyor. İnsanlık tarihinin ilk dönemlerinden bu yana insanlara dost olan, işlerini kolaylaştıran hayvanlar türlü şiddetlere maruz kalıyor. Hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliği çerçevesinde hayvanlara şiddet uygulayan, eziyet edenlerin en büyük cezaları alması hususunda takipçi olacağız. Unutmayalım ki onların mutluluğu bizlere de mutluluk katacaktır.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nün hayvanlara uygulanan şiddetin son bulması ve daha iyi şartlarda yaşayabilmelerine birer vesile olmasını temenni ediyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

239932


Tasarım:DtGaNi