Yayın Tarihi:04 10 2019 23:13(1310)

YEDAŞ Çalışanları "Barınak"ta

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) çalışanları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na ziyarette bulunarak 'farkındalık' oluşturdu.

Toplam 40 bin kilometrelik faaliyet alanında 2 milyondan fazla tüketiciye kaliteli ves ürekli elektrik hizmeti sunmak için 7/24 mesai yapan YEDAŞ, 'Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri'ne de devam ediyor. YEDAŞ çalışanları bu kapsamda son olarak sahipsiz hayvanların bakımının yapıldığı Samsun Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi'ni ziyaret etti. YEDAŞ çalışanları ayrıca, ‘Satın Alma Sahiplen’ vurgusu yapmayı da unutmadı.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Belediye görevlileri tarafından karşılanan ve barınak hakkında teorik bilgiler edinen YEDAŞ çalışanları kedi ve köpeklerin bulunduğu alanı gezdi. YEDAŞ personeline hayvan sevgisinin kazandırılması amacıyla düzenlenen ziyarette çalışanlar, barınaktaki sevimli hayvanlarla eğlenceli vakit geçirdi. Barınakta görevli veterinerler tarafından bilgilendirilen YEDAŞ çalışanları, özellikle yavru hayvanlara büyük ilgi gösterdi.

TÜM CANLILARIN ORTAK DİLİ

YEDAŞ yetkilileri hayvan barınağı ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada "Barınak ziyaretimizde tüm canlıların ortak dilinin olduğunu gördük. Talihsiz hikayelerine üzüldüğümüz kadar onları ailesi gibi sahiplenen gönüllüleri gördükçe mutlu da olduklarını, farkındalık için katkımız olması adına hayvanlara zaman ayırmak istediklerini söylediler. Onların layık hayata kavuşabilmeleri için herkesin desteğine ihtiyaçları var. Burada satın alınamayacak bir mutluluk yaşıyoruz” diye konuştular.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: tuncay 10 10 2019 04:49
yedaş yetkilileri hayvan sever görünüp insanlara şirin görünmek yerine elektrik isteyen insanlara hizmet versinki insanca yaşayabilsinler..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

310181


Tasarım:DtGaNi