Yayın Tarihi:10 10 2019 20:18(863)

Trafik Ekiplerleri Servis Soförlerini Bilgilendirdi

Boyabat’ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri ve ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Okul servis araçları ve taşımalı eğitim servis araçlarının servis şoförleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Slayt gösterimi ile yapılan bilgilendirme toplantısında J. Asb. Kd. Bavş. Önder Tıngır “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında alınacak trafik tedbirleri kapsamında taşımalı eğitimlerde kullanılan araçlar dahil, tüm okul servis araç şoförleri ve rehber personellerine yönelik, trafik güvenliği farkındalığının artırılması amacıyla öğrenci servis taşımacılığı hizmet yönetmeliğinde gerçekleşen değişiklikler anlatılırken, öğrenci servisi taşımacılığı yapılan araçlarda aranacak şartlar, taşıma işinde çalışan rehber personelde aranan şartlar, okul taşıtlarında taşımacının yükümlülükleri, servis sürücülerinin davranış ve sorumlulukları ve servis sürücüsünün öğrencilerle iletişimi üzerinde anlatım ve sunum gerçekleştirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatli 10 10 2019 21:27
ataturk ortaokulu na servis çeken servisler günü birlik denetlenmeli, kural yok. düzen yok, öğrencileri gelişi güzel indiriyorlar b indiriyorlar kural tanımıyorlar aşırı suratlı araç kullanıyorlar. . mahalle aralarında diğer araç sürücülerinin haklarını ihlal ediyorlar.bir gün inşallah olmaz ama böyle giderlerse denetlenmezlerse büyük acılar yaşanabilir. işte o zaman yetkililer vicdan azabı çeker, öğrenci velileri ise acı yaşayabilirler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

315960


Tasarım:DtGaNi