Yayın Tarihi:14 10 2019 01:19(927)

Uyuşturucu Özgürlüğün Sonu

Her türlü bağımlılıkla mücadeleyi kendisine amaç edinen Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sinop Şubesi toplumun her kesimine ulaşmak için seminer  çalışmalarına devam ediyor. Çağımızın en önemli meselelerinden biri olan madde kullanımının önüne geçmek için madde bağımlılığı konusunda toplumun bilgi seviyesini farkındalığını ve duyarlılığını arttırmak maksadıyla denetimli serbestlik kapsamındaki kişilere yönelik olarak Yeşilay tarafından “uyuşturucu özgürlüğün sonu” temalı bir seminer gerçekleştirildi.

Semineri veren Yeşilay bağımlılık formatörü Sadettin Sorhan “kullanılan madde miktarının giderek arttırılması, bırakmayı denemeye rağmen bir türlü vazgeçilememesi, madde kullanılmadığında Bir takım sıkıntılar yaşanması durumu kişide bağımlılığın varlığını gösteriyor, uyuşturucu kullanmak bir özgürlük değildir. Asıl bu maddelerin kullanılması bağımlılığa neden olarak özgürlüğün sonunu getiriyor.” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sinop şube başkanı Erkal Boz yaptığı açıklamada Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile yaptıkları protokol ile bu kapsamdaki kişilerin bağımlılıklar konusundaki farkındalıklarını arttırmak kendilerine sosyal çevrelerine Ailelerine ve sevdiklerine daha faydalı olabilmeleri için her ay bir seminer verildiğini belirterek, “Geçtiğimiz aylarda tütün ve alkol bağımlılığı ile sağlıklı yaşam seminerlerinin verildiğini Önümüzdeki aylarda ise kumar ve teknoloji bağımlılığı konularının işleneceğini” söyledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

320705


Tasarım:DtGaNi