Yayın Tarihi:17 10 2019 21:34(1674)

Trafik Ekipleri Taksileri Denetledi

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, taksileri denetledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan uygulamada ayrıca çok sayıda araç da kontrol edildi.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS), halk arasında bilinen ismiyle MOBESE sistemleri; araç denetim, emniyet kemeri, yaya önceliği, kırmızı ışık ihlali, cep telefonu ile konuşmak kameralarla kural ihlalleri yapan araç sürücüsü ve yayalar tespit edilerek işlem yapılıyor.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yayaların ve araç sürücülerinin trafikte güvenli seyretmelerini sağlayarak kurallara uyma seviyesini en üst düzeye çıkarmak amacıyla KGYS’den yararlanmaya başladı.

Boyabat’ın çeşitli noktalarında bulunan KGYS ile emniyet kemeri, kırmızı ışık, cep telefonu, kask kullanımı, çift sıra parklanma, yaya kaldırımına park yapılması gibi konulardaki ihlaller kontrol edilip trafiğe kapalı alanlara yönelik motosiklet denetimleri de gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: daylulu kerem 18 10 2019 18:45
taksici esnafı zor şartlarda ekmek parası kazanıyor doğrusu.müşteri daima pazarlık peşinde. mazota benzine güç yetmiyor. parça, tamir , lastik neyinde işin tuzu biberi. zor yani...

3. Yorum: gazali 18 10 2019 15:37
öncelikle iyi çalışmalar diliyorum bazı okul servislerinin kayar kapısı yarı açık seyrediyor

2. Yorum: vatandaş 18 10 2019 04:48
whatsup ihbar hattı kurulmasını istiyoruz sonuçta herkeste akıllı telefon var yüksek sesle giden aracı videoya alıp plakayı da çekip whatsuptan ihbar hattina atarsak cezayı yer kurallara uyar.

1. Yorum: osman 17 10 2019 23:46
lütfen şu arabalarında yüksek ses müzik dinleyene de bir önlem alalım lütfen dörtyoldan aşağıya inerken yanımdaki arkadaşımın sesini duyamıyorum ne zevk alıyorlar anlayamıyorum ama o gençlere bir tavsiye vereyim o sesi daha da çok açsan o kızlar aşık olmaz sizlere söyleyim :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

257112


Tasarım:DtGaNi