Yayın Tarihi:22 10 2019 00:30(786)

Barış Karadeniz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında;

''Demokrasimizin temel yapı taşlarından olan basın; geçmişten günümüze etkisi büyüyerek devam eden sosyal bir güçtür. Kamuoyu oluşmasında en etkili yöntem olan kitle iletişim araçları; internet ve sosyal medyanın da aktif kullanımı ile dünyanın bir diğer ucuna ulaşabilen bir olgu olma niteliği taşır.

Basın meslek ilkeleri çerçevesinde objektif habercilik yapan gazetecilerimiz halkımızın eksiksiz ve doğru bilgiye ulaşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Halkımızın doğru ve objektif habere ulaşabilmesi, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeden çalışan gazetecilerimiz kutsal bir görev ifa etmektedir. Yaptıkları haberlerle, oluşturdukları gündemle devlet ve vatandaş arasında köprü görevi gören basın emekçileri bizlere her daim birer yol gösterici olmuşlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş basın emekçilerine Allah'tan rahmet diliyor, görevlerini özveri ile sürdüren gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum'' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: y.hizmetli 22 10 2019 15:29
sayın vekilim 109.bin yardımcı hizmetli sizden yardım bekler saygılar.böyle bir kadro olmamasına rağmen kadromuz değişmiyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

318930


Tasarım:DtGaNi