Yayın Tarihi:31 10 2019 20:07(1674)

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında Seminer Düzenlendi

30.10.2019 - Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası eğitim faaliyetleri kapsamında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Atılım Murat ile bir seminer gerçekleşti.

İki oturumdan oluşan ve saat 16:00'da Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda başlayan etkinlik yaklaşık 4 saat sürüdü. Boyabat, Saraydüzü, Gerze ve Dikmen Kaymakamları ile Boyabat Cumhuriyet Başsavcısının da katıldıkları seminere ilgi yoğundu.

Enflasyon, büyüme, makro ekonomik göstergeler, kur ve faiz ilişkisi, cari açık, finansman, siyasal istikrar, işsizlik ve bütçe dengesi gibi iç piyasa konuları ile birlikte uluslararası ekonomik ilişkiler ve bunların ülkemize yansımaları hakkında da bilgiler veren Doç Dr. Atılım Murat, yatırım yapmak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

Karşılıklı soru-cevap ve sohbetler ile interaktif bir ortamda gerçekleştirilen seminer sonunda kısa bir açıklama yapan Boyabat TSO Başkanı Orhan Çakır; "Üyelerimizden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim faaliyetlerimiz devam edecek. İçerik ve anlatım olarak Atılım Hocamız çok güzel bir program gerçekleştirdi. Ayrıca etkinliğimize katıldıkları için Boyabat, Saraydüzü, Gerze ve Dikmen Kaymakamlarımıza ve savcılarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gökbörü 01 11 2019 00:00
başkan ve yenı ekıp gerçekten güzel işler yapıyor -vizyoner işler bunlar , tengri onları korusun ve daıma yüceltsin.

1. Yorum: daylulu kerem 31 10 2019 20:37
boyabat tso çalışıp cabalıyor dostlar.lakin salonun çeyreği dolu çok az yani . neden acaba ?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

324559


Tasarım:DtGaNi