Yayın Tarihi:11 11 2019 19:49(2564)

Hastane Otoparkı Alarm Veriyor!

Devletin yaptığı zorunlu doktor atamalarını dahi kendi çalışmaları sonucunda doktor atanması yapmış gibi gösteren, hastaneyi kendi ceplerinden yada babalarının parasıyla yaptırmış gibi reklam yapan siyasilerin hizmete kazandırdık dediği, belediye panolarında boy boy astıkları afişlerlerle şov yaptıkları hastanenin hizmete gireli daha 1 buçuk yılını doldurmadan bu hale gelen araç parkının durumu kabul edilir gibi değil.

Hastanenin en önemli noktası olan 112 Acil ambulanslarının giriş yaptığı, ayrıca özel araçlarında park ettiği alan, önce çatlamaya, daha sonra yavaş yavaş kaymaya başlayarak olabilecek bir facianın habercisi gibi alarm vermeye başladı.

Durumu yakından takip eden ve yeni atanan hastane idaresi herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için otoparka araç girişini yasakladı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
12. Yorum: ömer köylü 13 11 2019 19:20
güçlü başkanımız, hava kirliliği, trafik sorunu, asayiş düzenleme, sanayi devrimi, tarımda reform, hepsini halletti o işi de halleder...

11. Yorum: saha 13 11 2019 03:28
hastanenin disi degil icindeki elemanlar da berbat otesi. boyle bir hastane olmasa da olur. caninizi kurtarmak istiyorsaniz katiyen bu hastane denen yere gitmeyin. baska yerlere gidin. saglik bakanligi zaten bir halta yaramiyor. saglik sistemimiz dunya'nin en berbat sistemi bir de egitim sistemi.

10. Yorum: boyabatluuu 13 11 2019 03:11
yaziklarr olsunn.

9. Yorum: boyabatlı 12 11 2019 15:45
aydın bey evet şow yapılıyor haklısınız milletimizde güzel yiyor şowu güzel oy veriyor bakın boyabatta kaç senedir ne değişti hiçbirşey değişmiyor gelişmiyor yine aynı başkanlar yine aynı siyasetçiler ne değişmesini bekliyoruz ki.saygılar.

8. Yorum: halktanesi 12 11 2019 15:19
zaten hastane de bir tuhaf yapılmış. arka tarafta da koskoca alan balkon gibi uydurma birşey var. otopark alanı yetersiz. polikliniklerin yerleri bekleme alanları kısıtlı memurları toplamışlar aynı alana.binaya dışarıdan bakarsan devasa görünümlü. tuvaletlerin havalandırması da alanı da yetersiz sabun bile olmuyor. hastane tuvaletinde sabun tuvalet kağıdı olmaz mı. bir gün sekreterden sıra alıyorsun bir gün kimse olmuyor çok düzensiz hastane yönetimi. bunlar aşılacak da asli hizmetinin verilip verilmediği doktorun çalışması hastanenin imkanları konuşulacak.tamam mr cihazı o cihaz bu cihaz getirilemeyebilir ama temizliği de yapılsın bir zahmet. bunun mazereti olmaz.

7. Yorum: almina 12 11 2019 14:35
siz sadece hastanenin dışını görüyorsunuz birde içini görseniz ;))) ilk taşınıldığı hafta musluklar hastaların elinde kaldı peçetelikler düştü acilin ortasında kovalarla yağmur suları toplandı bunların hepsi gerçek bilmem kaçıncı yüzyılda ama hastanemiz yeni allahtan ağlanacak hallerine hala gülüyor olmalarıda ayrı bir ttaji komiklik

6. Yorum: cabbar 12 11 2019 04:09
eski hastane 3 katlı deprem riski olan bölgelerde 3 kata kadar yapı izni veriyorlar eski hastanenin icine onca masraf yapıldı yazık değilmi bu paralara eski hastaneye hakkaniyet ile rapor verilse depreme dayanıklı çıkar duvarlarinin kalinligi boyabatta hic bir yapida yok o kalınlık

5. Yorum: yenimaleli sami 12 11 2019 03:36
yetkililerce gerekli tetkik ve tahliller yapılarak yapılacak işler yapılmalı ve otopark tamir ettirilmelidir. yetkililer göreve.

4. Yorum: alaspantaras 12 11 2019 02:14
ondan sonra adama kızıyorlar temel atmama töreni yaptı diye.milletin vergileriyle toplanan paraları böyle çarçur edecekseniz temel atmayın daha iyi.eski hastanenin neyi vardı.bir yandaş mütayit para kazanmıştır sonuç normal yani.hızlandırılmış denetimsiz inşaatın sonu.bu binaya tez elden deprem dayanıklılık testi yapılmalı çünkü burası hastane.allah korusun muhtemel bir depremde en son hasar görecek yer hastane olmalı.acilen uzmanlara inceletilsin.yoksa bir çok sorumlu bunu altında kalır.burda görev ilçe ve il mülki amirlerine düşer

3. Yorum: övünç 11 11 2019 22:43
nerede oooo bak hastane yapti yopti diyen yandasci menfaaeltciler hastane olmus siyestci yandascilar hastane olmus siyesetle gelen simaruk personel ler hastane yapmissin icinde insan gibi yaklasan persinelmi var hastane yapmissin icinde doktir yok sinop merkezden gunu birluk diktor geliyor hangi devirdeyiz be sinop merkez hastanesi boyabattan geken sevkki hastalara siz buraya gelmenize gerek yok bunun icinni sevk oldunuz diyirlar iste boyabatimizin hastane durunu yazık

2. Yorum: hakan 11 11 2019 21:47
işibilmeyen yöneticiler işi bilmeyen mühendisler az düşünseler plan proje degerlendirme yok saçma sapan hastanae inşaatı oldu.madem hastaneyi düşünmeden yaptın koca arsanın ortasına .bari o oto parkı katlı yapsaydında dolgu yaparak tehlike oluşturmasaydın.böyle söyleyince siz herşeyi iyi biliyorsunuz oluyor.şimdi ne olacak oraya harcana para ondan sonra para yok ödenek yok böyle savrukluga ödenemkmi yeter.kendinizi düşünmüyorsunuz bari devletinizidüşünün.bu üş böyle yürümez.zaten hastanenin içi hep yandaşlarla doldu .

1. Yorum: aydın 11 11 2019 20:39
her işleri bozuk, sadece günü kurtarmak ve millete şow yapıp oy toplamak derdindeler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

232567


Tasarım:DtGaNi