Yayın Tarihi:13 11 2019 19:50(1855)

Sürücülerden Yaya Geçişlerine ve Bazı Yayalara Tepki Geldi

12 Kasım 2019 - Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yaya geçitlerinde bazı yayaların uygunsuz geçişleri sürücüleri çileden çıkarıyor. Sürücüler yayalara gösterdikleri duyarlılığı, yayaların da sürücülere karşı göstermelerini bekliyorlar.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde zaten haddinden fazla yaya geçişi olduğu gibi, son zamanlar açılan bazı yaya geçişleri eklenince trafik akışında sorunlar yaşanmaya başladı. Trafik ekipleri her ne kadar akışı sağlamaya çalışsa da trafiğin ilerlemeyişi ve bu nedenle, ambulans siren sesi vatandaşların da tepkisini çekiyor.

12 Kasım 2019 Salı akşamı kaza alanında görüntü almaya çalıştığımız sırada bazı araç sürücüler araçlarını yavaşlatarak haber muhabiribimize seslenerek; “Boyabat’ta bu kadar yaya geçişi çok fazla, aracımızı kullanamıyoruz. Adeta araçta oturup dinleniyoruz.” ifadelerine yer verirken, bazıları ise; “Gideceğimiz bir kaç kilometreyi bazen 25-30 dakikada alıyoruz. Yayaya üstünlük verilmesine itirazımız yok! Ancak bazı duyarsız yayalar yaya geçişinde yürümenin keyfini ve tadını çıkararak, acele etmeden geçiyorlar. Hal böyle olunca bu durum trafik akışını aksatıyor. Bizim acelemiz yok! Bizler sürücüler olarak üstümüze düşen görevi yapıyoruz. Peki, ya ambulanslar ne olacak?” derken, bir sürücüde, "Tabiki bu kararları alan siyasilerin plaka önceliği olduğu için durup beklemenin ne olduğunu bilmeleri beklenemez.” diye tepki gösterdi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: aynen 19 11 2019 15:47
yayayken şöföre şöförkende yayalara küfür eden tek miletiz

4. Yorum: aslan 15 11 2019 06:28
geçen hafta izmir-menemen kent merkezindeki bir yaya geçidinde yayaya yol verdigimde, 5 saniye sonra arkamdan kuvvetli bir darbe yedim ve otomobilimde agir denecek hasar olustu... bir daha yiyecegim cezaya razi olur ve durmam!

3. Yorum: boyabatli 14 11 2019 13:59
evet bazi kenfini bilmezler surucunun yol verdigi halde elindevtelefinla sallaba sallana gecenler ve buna bnzer hareketkerde bulunnlarda ne demeki ve kanuna gorede yayageciti olmayip sonradan acilan gelisi guzel yaya gecidinede surucunun yol verecekbdiyede birsey yok adim basi usulsuz acilanbyerlerede yetkililerin gornesi lazim

2. Yorum: saffet 14 11 2019 06:49
suruculerde hatali yayalar da hatali. burada herkes hatali. suruculer yayalara saygi gostermiyor, yayalar da suruculere saygi gostermiyor. turkiye geneli bu her yerde aynidir. ulkemizde egitim sorunu var, kaliteli ogretmen sorunu var.

1. Yorum: dokuzuncu köy 14 11 2019 01:59
özellikle çamlıca mah. yıldız mah. bölgesinde saraydüzü-durağan yol ayrımındaki yaya geçitlerinde bırakın durup beklemeyi surat yapılıyor. o yol üzerinde araçlar yarış yapıyor. kesinlikle yavaşlama yok! kaza olması anlık daha çok denetim yapılmalı.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

322571


Tasarım:DtGaNi