Yayın Tarihi:14 11 2019 19:07(4267)

Dodo Plus Kendisini Sinop Medyasına Tanıttı

13 Kasım 2019 - Boyabat Otogarda yeni açılacak olan Dodo Plus, Sinop medyasıyla bir araya geldi.

Dodo Plus marka sahibi iş adamı Hamit Çelik ve firma müdürü Ali İlkan Maltepe yeni faaliyete geçecek olan firmanın özelliklerini basın ve yayın kuruluş temsilcileri ile paylaştılar.

13 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 16.00'da başlayan buluşmada Karadeniz’den dünya mutfağına hitap ediyoruz slogonayla ile yola çıkan Dodo plus, dünya mutfağında eşsiz sunumları ile bölgede turizmi geliştirmeyi hedefliyor. 30 Kasımda 2019 Cumartesi günü Boyabat’ta pop müziğin zirvedeki sanatçısı Hande Yener konseri ile muhteşem bir açılış planlanıyor.

Firma kurucusu işadamı Hamit Çelik, Sinoplu yatırımcı olarak farklı konsepti ile Dodo Plus markasını Karadeniz bölgesine kazandırmayı hedefliyor.

Açılacak olan Dodo Plus konseptinde konser ve etkinlik alanları, Cafe Bistro Restaurant alanları ve açık alanda ise havuzlu bahçe ile bir çok etkinlikği bir araya getiren, Türkiye’de bulunmayan bir değer yaratmayı amaçlıyorlar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: boyabatli 22 11 2019 01:25
bir zamanlar övüne övune kol kola gezenler bakıyorum bir birine düşmüş bir zamanlar adı hamit, daha sonra boyabat otogarı şimdi ise dodo ileride allah bilir isim ne olacak.
şimdi kim kimi kandırdı yoksa gene mi aldatıldınız:))

10. Yorum: mehmet aslan 19 11 2019 04:08
gayet güzel bir yatırım başarılarının devamı dilerim ünlü giyim markalarında geldiği takdirde gayet güzel bir yer olur şehir dışına gidip almaktan iyidir ürünleri.

9. Yorum: halktanesi 18 11 2019 14:59
sen dünya mutfağı dersin ama bu pahalılıkta biz gidip yine doyumda az pilav kuru yiyecez. otogarda alkolsüz ticari işletme olur hanımlar beyler ilk defa mı görüyorsunuz. kar elde eder mi o da yatırımcının bileceği iş kimseyi ilgilendirmez. üniversite orada toki de gelince birşeyler olur. otogar tabelası kaldırıldıysa orada belediye işçileri çalıştırıldıysa işletme hakkı usulüne uygun verilmediyse tabi ki yanlış. önceki yapılanlara bakılırsa da bu durumların doğruluk olasılığı maalesef var. hayırlısı

8. Yorum: osman 18 11 2019 06:30
garaj da bu yerin ne işi mi vardı? bizim memleketimiz çabuk unutuyor bazı şeyleri yap-işlet-devret modeli ile yapılmadı mı burası? sözleşme bitene kadar istediği gibi kullanır beğenmiyorsanız otogar'a girerken ücret ödeyin o zaman

7. Yorum: seyfi ecir 15 11 2019 18:42
yatırım çok güzel fakat yer yanlış. burası ancak bilardo, bowling salonu olur. üst katlarda da toplantı salonu ve butik otel tarzı bir şeyler yapılabilirdi.
dünya mutfakları konsepti boyabat' da en son düşünülebilecek bir yatırım. aklınıza kim girdiyse çok saçmalamış.
yinede başarılar dilerim.
ayrıca boyabat' da gidebilecek tek bir sistem var. oda benim ıngiltere'de uyguladığım yemek servisi. ana yemekler haftalık olarak pişirilir ve dondurulmuş olarak muhafaza edilir. sadece günün özel yemeği yapılır. şefiniz ve hizmet ekibiniz içinde kolaylık olur. her dakika taze ürün satmış olursu

6. Yorum: çelik kaptan 15 11 2019 14:50
düşünceler çok güzel de bu ağır hayat şartlarında burada yemek yiyecek ve kaliteli markaları giyecek müşteri olacakmı acaba. her şeye rağmen atılım yaptığı için tebrik ediyorum hamit beyi.

5. Yorum: bilgili 15 11 2019 05:37
aslında böyle bir mekanın açılması çok iyi boyabat için fakat otogar ile iç içe olması dezavantajı olacaktır. belediye aşağıdaki boş alana butik bir otogar yapsa bu alanı da tamamen avm ye dönüştürse çok daha iyi olur.

4. Yorum: merakli 15 11 2019 03:26
garajda bu tip bir restaurantın düğün salonunun ne işi var.baska yermi yoktu.cok saçma,hicbir yerde örneği yok.buna kim izin verdi merak ettim

3. Yorum: opt. dr. ferman 15 11 2019 02:39
yine hukuka, kanuna aykırı bir girişim.

2. Yorum: tanıyan tanir 14 11 2019 23:50
evet oncelikle hayirli olsun temennilerimi sunarim yeni mekan icin ancak akla takilan sorular soz konusu
1. otogar yapildiginda hamit bey kendi adini otogar a koydu konuya halk el atti ve tabeladan ismi silinerek sadece boyabat otogari kaldi simdi ise hamit bey boyabat otogari tabelasini komple sokerek yerine dodo plus tabelasi takti buna ne halk olarak biz ayaklandik nede sagolsun yetkili merciler ayaklandi hamit bey sayesinde otogari olupta tabelasi olmayan tek ilce unvanini aldik sanirim
2. yap islet devret adi altinda yapilan bir otogarin halka acik alanlarini hangi yonetmelik maddelerine gore kullanabiliyor
3. yine yap islet devret olan bir otogarin elektrik ve su giderleri kim tarafindan karsilaniyor
4. madem ki yap islet devret olan bir otogar ise hamit beyin isletme dodo plus yapilir iken onca belediye calisani orada neden gunlerce calistirildi
5. sayin belediye baskanimizin ve kaymakamimiz

1. Yorum: ulubey 14 11 2019 19:22
hamit beyi tebrik ediyorum. boyabata böyle güzel bir yer kazandırdığı için. bol müşteri temenni ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

242255


Tasarım:DtGaNi