Yayın Tarihi:15 11 2019 18:00(1599)

14 Kasım Dünya Diyabet Günü Etkinliği

14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle Boyabat 75. Yıl Hastanesi poliklinik katında diyabet Hemşiresi Ebru Karakiraz tarafından kan şekeri ölçüm standı açıldı.

Standda vatandaşların kan şekerlerine bakldı, riskli olanları tespit edilip, yeni tanı yakalananlar ve diyabetli olup kan şekeri yüksek çıkanlar dahiliye polikliniği ve acil servise yönlendirildi. Halka hangi değerlerde diyabet, hangi değerlerde gizli şeker olunur bilgisi verildi ve “Diyabet riskinizi biliyor musunuz?” denilerek farkındalık yaratıldı.

Bu senenin temasıı “Diyabet her aileyi ilgilendirir.“sloganıyla gelen aile bireylerinin hepsine kan şekeri ölçümü yapıldı. Ayrıca 12 Kasım 2019 günü Boyabat İbni Sina Meslek Lisesinde öğrenciler ve öğretmenlere “Okulda diyabet programı“ yapilarak konuya dikkat çekildi.

Çünkü; HAYAT ŞEKERDEN TATLIDIR.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

312219


Tasarım:DtGaNi