Yayın Tarihi:25 11 2019 21:49(1859)

Üniversiteliler Boyabat'taki Müzik Dinletisinde Coştu

Sinop Üniversitesi Rektörlüğü ile Boyabat Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği müzik dinletisi Sinop Üniversitesi, Boyabat Yerleşkesinde düzenlendi. Müzik etkinliğinde öğrenciler hoşça vakit geçirdiler.

Sinop Üniversitesi Rektörlüğü ile Boyabat Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği müzik dinletisi saat 14.00'te başladı. Dinletiye Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Kamil Demirci, Rektör Yrd. Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Dekan Yrd. Dr. Oğr. Üyesi. Candaş Can, Sinop Meslek Yüksek Okulu Ögr. Görevlisi Volkan Çavuş, Boyabat Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Müdürü Nazlı Ülker Hançer, Fakülte Sekreteri Ahmet Çeltikçi ve Sinop, Boyabat ve Durağan’da çok sayıda okuyan öğrenciler katıldı.

Yapılan programın sunumunu Ömer Çakıcı gerçekleştirdi. Öğrenci müzik grubunda bulunan Onur Özdemir, Ali Dündar, Fırat Aydeniz ve Cem Ege sahne alarak eserlerini öğrenciler eşliğinde söylediler. Program daha sonra sahneye çıkan grup Muamma'nın eserleri ile öğrenciler yerinde duramadılar. Öğrencileri alanda danslarla ve halaylarla eğlenceye ayrı bir renk kattılar. Dinletide son olarak Samsun Rap grubuna sahne verildi. Etkinlikleri izlemeye gelenler rapçı gençlere büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

324163


Tasarım:DtGaNi