Yayın Tarihi:05 12 2019 20:50(1371)

Boyabat Gençlik Merkezine Ziyaret

3 Aralık Dünya Engeliler Günü kapsamında Boyabat Gençlik Merkezi ve KYK gönüllü gençleri, Özel Destek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini Boyabat Gençlik Merkezinde misafir etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Hüseyin Köroğlu; "3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla dezavantajlı gençlerimizle oyunlar oynandı, özel günleri olduğu için pasta kesimi gerçekleşti ve ikramlıklarımızı sunmakla etkinliğimiz son buldu. Amacımız öğrencilerimizin mutluluğuydu. Bugüne özel yaptığımız etkinlikte farkındalık oluşturmaya çalıştık. Senede bir gün değil bu gençleri her an hatırlamak boynumuzun borcudur. Dezavantajlı gençlerimize yönelik etkinliklerimiz yıl içerisinde de devam edecektir." şeklinde açıklamada bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

328099


Tasarım:DtGaNi