Yayın Tarihi:06 12 2019 19:36(711)

Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından, bölgemizin iç kesimlerde beklenen kuvvetli buzlanma ve don olayına karşı vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM), son tahminlerle ilgili bir açıklama yaptı. Bölgemizde kuvvetli buzlanma ve don olaylarının beklendiği açıklamada vatandaşlar, özellikle ulaşımda yaşanması muhtemel aksamalara karşı vatandaşlara uyarıda bulunuldu. Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi; “Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde önümüzdeki 3 gün boyunca orta kuvvette ve yer yer kuvveti buzlanma ve don olayı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don, ulaşımda aksamalar vb.) karşı, başta karayolunu kullanacak sürücülerimiz olmak üzere vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

227335


Tasarım:DtGaNi