Yayın Tarihi:06 12 2019 19:53(1338)

Polislerin ‘Başıboş İnek’ Mesaisi

Sinop'ta başıboş gezen inek sorununun bir türlü çözülememesi vatandaşların sabrını taşırıyor.

Uzun zamandır kentin her yerindeki otoyollarda başıboş bir şekilde gezen ineklere bir çözüm bulunamaması, mutlu kent sakinlerini çileden çıkartıyor. Kentin bazı bölgelerinde bu inekler, kazalara sebebiyet verdiği görülüyor. Geçtiğimiz haftalarda Durağan’da bu inekler yüzünden meydana gelen ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan kazanın bir benzerinin olma ihtimali, sürücüleri korkutuyor.

Çözülemeyen inek konusunda en çok yorulanlar ise emniyet güçleri oldu. Vatandaşların can ve mal güvenliği için çalışan ekipler, yolda gördükleri ineklere resmen çobanlık yapıyor. Bunu gören vatandaşlar ise cep telefonlarına sarılıyor.

Bu işe bir an önce çözüm bulunması gerektiğini dile getiren Sinoplular; “Mutlu kent mandıraya döndü. Sistemde ölü gözüken inekler, tünellerde, ana caddelerde, kafelerde, otellerde cirit atıyor. Allah korusun bir kaza olduğunda hesabını hangi kurum yetkilisi üstlenecek? İnekler  zaten ölü görünüyor, sahibini bulmak da imkansız. Bu işi bir an önce çözmeliler.” dediler.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kumluklu veli 09 12 2019 02:29
yetkililerce gerekli önlemler alınmalıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

319277


Tasarım:DtGaNi