Yayın Tarihi:09 12 2019 20:35(1236)

Barış Karadeniz Berkay Akbaş İçin Düzenlenen Etkinliğe katıldı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Berkay Akbaş merdivenlerini boyadı.

Karadeniz, 2016'da Beşiktaş'ta terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Berkay Akbaş için yapılan etkinliğe katıldı. Sinop Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği tarafından organize edilen etkinlikte merdivenler gökkuşağı rengine boyandı, merdivenlerde güvercin figürleri yerini aldı. Etkinlikte açıklama yapan TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz şu ifadelere yer verdi;' 'Öncelikle Çağdaş Yaşam her zamanki gibi farkını gösterdi. Bu gençlik hepimizin baş tacı, uzun yıllardır bu işin içindeyiz ama gençlerimiz hem Sinop'a sevgisini hem hem emeklerini her daim katıyorlar ben onlara sizin huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bu gerçekten çok güzel bir fikir, burada Türkiye'ye bir mesaj var aslında, bu merdivenlerin üstündeki güvercnler ve Berkay kardeşimizin adının bu merdivenlere verilmesi gerçekten çok güzel bir mesaj. Zeynep ablamız ve Salim ağabeyimizin bir oğlu vardı binlerce oğlu oldu. Berkay da Türkiye'nin bir kardeşi bir evladı oldu. Etkinliğin düzenlenmesinde Belediye Başkanımız Barış Ayhan'a, çağdaş yaşam gençlerine çok çok teşekkür ediyorum''.

Berkay Akbaş'ın babası Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ise etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Akbaş; ''Çağdaş Yaşam bizim partnerimiz, ailemizin dayanacağı bir kuruluş oldu. Berkay'la yaptığımız her etkinlikte yine onlar yanımızda olacak. Ben bakıyorum etrafa bir sürü Berkay'lar görüyorum. Berkay ismini bilen bilmeyen, duyan duymayan herkes barışa kardeşliğe ve eğitime katkı veren bir isim olarak duyacak görecek ve bilecek. Sevgili başkanımıza, milletvekilimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.'' dedi.

Etkinlik çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

318673


Tasarım:DtGaNi