Yayın Tarihi:09 12 2019 21:18(2340)

Boyabat’ta 4 Kişilik Aile Sobadan Zehirlendi

9 Aralık 2019 Pazartesi günü sabah saatlerinde yaşanan ve Boyabat’ta meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesi sonucunda aynı aileden ikisi çocuk dört kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Camikebir Mahallesi Aslan Sokak’ta oturan 2 çocuklu A. ailesi, sabah Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Nisanur ve Zekiye Elif A.'nın okula gitmediği ve aileye ulaşılamaması üzerine şüphelenen öğretmenleri, durumu okul idaresine bildirdi. Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin E. ile ailenin evine giden öğretmenler, içeriden cevap alamayınca şüphelenerek polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Eve ulaşan ekipler, Hüseyin A, Hava A. ve iki çocuğu Nisanur ve Zekiye Elif A. baygın halde buldu.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen aile, 112 Acil sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ailenin durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: daylulu kerem 10 12 2019 17:42
soba zehirlenmelerine karşı gerekli tedbirler alınmalıdır. aileyed büyük geçmiş olsun.

1. Yorum: ahmetünal 10 12 2019 16:01
öncelikle aileye geçmiş olsun allah bir daha göstermesin ayrıca değerli öğretmenlerimize çok teşekkürler allah razı olsun dikkatleri sayesinde bir ailenin hayatı kurtuldu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

263454


Tasarım:DtGaNi