Yayın Tarihi:14 12 2019 23:13(2843)

Trafik Kazası, Sürücü Kıl Payı Kurtuldu

13 Aralık 2019 akşam saat 18.30 sıralarında Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bir araç sürücüsü kontrolü kaybedince otomobil refüjden savrularak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat şehir merkezine seyir halindeki 57 DK xxx plakalı otomobil, Kapalı spor salonu mevkinde aracın sol kısmını orta refüje kaptırınca olanlar oldu. Bir süre refüjleri biçerek giden ve refüjler arasında bulunan aydınlatma direğine çarpan otomobil ters dönerek durabildi. Kaza yapan aracın yardımına çevredeki vatandaşlar yetişti. Otomobili tekerlekleri üzerine düzelten vatandaşlar otomobil sürücüsünü otomobilden çıkardılar. Araçtan çıkarılan genç sürücü sürekli otomobilinin son haline bakarak şaşkınlığını gizleyemedi. Olay yerine intikal eden 112 Acil sağlık ekipleri, otomobil sürücüsünü Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırdılar. Burada sağlık kontrolü yapılan sürücüde alkol izine rastlanmadı. Otomobil sürücüsünün sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kerim tıhkırcıoğlu 16 12 2019 23:00
ne kadar çok broadway var hiç tükenmiyor yalnız bu efsane kasa değil olsun broadway güzel bir araç bunu almam ağır hasarlı

1. Yorum: daylı kırlı niyazi 14 12 2019 23:33
geçmiş ola


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

264290


Tasarım:DtGaNi