Yayın Tarihi:28 12 2019 19:26(11331)

“HAYALİMDEKİ HALI” Resim Yarışması

GÜNEL HALI, Boyabat'ta 5-6-7-8 sınıflar arası gençlerimizin hayal güçlerinin geleneksel sanatlarımızla ilişkilendirip özendirmek ve aynı zamanda destek için; “HAYALİMDEKİ HALI” adlı Resim Yarışması düzenledi.

“Gençlerimizin hayalleri geleceğimizdir.”

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: serkan erkan 19 01 2020 00:14
öncelikle güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum lakin ülkemizde meyve veren ağaç taşlanıyor. mehmet ali beyin öncü olduğu bu etkinliğin diğer iş adamlarının da farklı etkinliklerde adlarını duyarız inşallah. ayrıca mehmet ali bey e mutevaziliği için ayrınca boyabatlılar adına tesekkur ederim.

4. Yorum: zgr18 14 01 2020 07:02
sizin de çocuklarında başarılarının devamını dilerim. öncelikle güzel bir adım attınız.özellikle belediyenin sonrasında yapı markatleri,mobilyacılar vb.. aklınıza gelebilecek bir çok iş alanı tasarıma yönelik bu tarz çalışmalar yapabilir.inşallah bu tarz girişimleri sıklıkla görürüz.

3. Yorum: mehmet ali günel 09 01 2020 04:24
sayın niko eleştiriye açığız fikriniz bizim için değerli. isminizi açık yazsaydınız daha iyi olurdu.
eleştirinize kısmi katılıyorum. evet çocuklarımızın bilgiye okumaya ahlaka ihtiyacı var. biz de sizin gibi düşünüyorum. ama sizin dediğiniz gibi yapsaydık bu sefer bende aynı kitap vardı veya benim başka ihtiyaçlarım vardı diye eleştirilebilirdik. para vereceğiz örenci neyi ihtiyacı varsa onu alsın. ister kitap seti, ister tarih kitabı, ister görsel sanatlarını geliştirecek eserler, ister bir müzik aleti, ister yardımcı ders kitapları, isterse top, kimin neye ihtiyacı olduğunu bilemeyiz, kimsenin hayallerini kısıtlayamayız. kim olduğunuzu yazmadığınız için pek bir şey diyemiyorum. eğer imkanınız varsa sizde bu şekilde bir kampanya yapabilirsiniz. çocuklar bizim geleceğimiz.

2. Yorum: niko 06 01 2020 16:53
çocuklarımız için güzel bi etkinlik. fakat çocuklarımızı ödül konusunda parayla ödüllendirme, biraz tuhaf geldi. ilkokul yada orta okurdaki öğrencilerin, bilgiye veya okuma becerilerini değerlendirebilecekleri bir yönde ödül olsa daha faydalı olur bence. örneğin; güzel bi roman, hikaye ya da tarih bilgilerini değerlendirebilecekleri bir kitap seti tercih edilebilirdi.
gençlerin bu paraya değil, okumaya ihtiyacı var bence..

1. Yorum: mehmet ali günel 29 12 2019 04:35
boyabat gazetemize haberlerinden dolayı teşekkür ederiz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

240965


Tasarım:DtGaNi