Yayın Tarihi:03 01 2020 19:55(1403)

Sinop'ta köy okulunda Kanal İstanbul propagandası!

AKP iktidarı siyaseti camilerin ardından okullara da taşıdı. Sinop’un merkeze bağlı Eymür Köyü’nde AKP Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, köy okulunda Kanal İstanbul propagandası yaptı. Şanoğlu’nun Kanal İstanbul projesinin yanında yerli otomobili de anlattığı belirtildi.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Sinop’un merkeze bağlı Eymür Köyü’ndeki okulda AKP tarafından Kanal İstanbul propagandası yapıldı. Milli Eğitim’e bağlı köy okulundaki bir sınıfta sinevizyon gösterisi ile köyde yaşayan vatandaşlara Kanal İstanbul projesini anlatan AKP Sinop Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu’nun, yerli otomobil üzerinden de AKP propagandası yaptığı ifade edildi.

AKP'nin Kanal İstanbul propagandasını Anadolu'da da yapması dikkat çekerken, 300'ün üzerinde nüfusu olduğu belirtilen köyde yaşayan vatandaşlar okul binasında siyaset yapılmasına tepki gösterdi. Köy okulundaki AKP toplantısı için Milli Eğitim’den izin alıp alınmadığı ise bilinmiyor.

24 Haziran 2018’deki genel seçimlerin kampanya sürecinde de Sinop Öğretmenevi’ne iktidara yakınlığı ile bilinen Memur-Sen tarafından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın üzerinde “Ölümüne seninleyiz Reis” yazan bir pankartı asılmıştı.

Kaynak: Yeniçağ

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: aslan 05 01 2020 01:10
abd'nin montrö anlasmasini delip karadeniz'e savas gemileri çikarabilmek için 1950'den beri arada bir ülkemizdeki yandaslari vasitasiyla gundeme getirdigi kanal projesi ile sinop'un köylüleri arasinda bag kurabiliyor musunuz? istanbul'a kanal yapildiktan sonra, çanakkale bogazindan geçis yerine saros körfezinden dogruca marmara'ya çikacak olan ikinci kanal gundemde! halkimiz daha bunu anlamadi mi? bravo yani!

3. Yorum: işsiz 05 01 2020 04:50
kanal istambula karşıyım

2. Yorum: işsiz 04 01 2020 20:41
kanal istanbul'a karşıyım oraya harcanacak parayla iş sahaları açılsa daha iyi olur.kanal istanbul için referanduma gidilmesi lazım referandum olursa oyum hayır derim kanal istanbul bu ülkeye ihanettir...

1. Yorum: doğa 03 01 2020 20:49
dünyada benim bildiğim süveys ve panama kanalı en çok adı geçenler başkada var tabi ama boğazın yanına yaplmış bir tane kanal hiç yok buralarda başka geçiş olmadığı için yapılmış süceyş kanalı akdenizi hint okyanusuna bağlıyor yani afrika kıtasını dolaşmadan gidiyorsunuz panama kanalı ise atlas okyanusunu büyük okyanusa bağlıyor yine buralarda doğal bir geçiş yani boğaz yok yapılmaları zaruriymiş bizde doğal bir geçiş yolu var zaten boğazlar dan eskise gibi tanker de geçmiyor taşımacılık daha çok petrol boru hatlarına geçti. birde möntrö anlaşması var burdan ücretsiz geçme hakkı varken niye gidip kanala para ödesinler onuda bırakın üç yüz metre uzunluğundaki bir gemi yirmibir metre derinliğinde ki sudan nasıl geçer.lütfen rica ediyorum doğa ya sahip çıkın başka istanbul yok.melih gökçeğin anfa parkına dönmesin elde kalmasın bu çok daha büyük bir yatırım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

319099


Tasarım:DtGaNi