Yayın Tarihi:10 01 2020 21:08(1375)

Boyabat Emniyetinde Yeni Yılın İlk Huzur Toplantısı Yapıldı

9 Ocak 2020 - Saat 14.00 Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü 2020 yılınan ilk huzur toplantısında gündeme aile içi şiddeti ele aldı. Son yıllarda artan aile içi şiddetin önlenebilmesi ve sık sık sorun yaşayan aileler için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Söze ilk başlayan Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, aile içi şiddetin güvenlik güçleri kadar köy veya mahalle muhtarlarına düşen sorumlulukları dile getirirken, muhtarların bundan sonra yapmaları gerekenler üzerinde vurgular yaptı. Muhtarların daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini dile getiren Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, internet, telefon ve benzeri iletişim yolu ile yapılan dolandırıcılar konusunda da uyarılarda bulundu.

Yapılan toplantıda genel olarak dolandırıcılık, aile içi şiddet konuları, Toplum Destekli Polislik kapsamında 2019 yılının değerlendirilmesi, 2020 yılından beklentilerde ele alındı.

Toplantıya, Boyabat Bakkallar Odası, Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Boyabat Belediye başkanlığından temsilciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

335445


Tasarım:DtGaNi