Yayın Tarihi:03 02 2020 02:44(4104)

Boyabatlı Vatandaş Otopark Sorununu Çözdü!

İlçede yaşanan trafik sorunu sürücüleri ve yayaları çileden çıkarıyor. Yaklaşık 20 yıldır devam eden bu soruna yetkililer bitmeyen projeleriyle vatandaşın gazını alırken, çözümü vatandaş kendisi yaptı.

Çocuklar belediyeyi KDK şikayet ederek haklarının arandığı bir ilçede, kaldırımları neredeyse yürünmeyecek hale gelen Adnan Menderes Bulvarı'nda, vatandaş aracını park edecek yerler ararken, hava kirliliği hayati boyutlara varmışken, yetkililer vatandaşın bu sorunlarına karşılık, alakası olmayan cam terastır, jetskidir, seyir kulesidir, hobi bahçesidir gibi lüzumsuz projeler açıklaması vatandaşları çileden çıkarıyor. Yaklaşık 20 yıldır devam eden otopark sorununu meydan projesi ile çözüleceği hayaliyle avutulurken, bir vatandaş otopark sorununu çözmekle kalmayıp ceza yememenin yolunu da buldu. Yıllardır yapılacak tek otopark ile sorun çözülecekmiş gibi gören yetkililer sizlere de tavsiyemiz olsun, ekonomininde daraldığı şu günler bundan güzel makam aracı olabilir mi?

Nereye gittiğini bilmediğimiz Boyabat’lı hemşehrimiz yüz ifadesi ile halinden memnun görünüyor ki, yetkililerin otopark projesine falan ihtiyacı olmadığı da yıllar önce yüz ifadesinden anlaşılıyor.  Vatandaş öyle görünüyor ki, trafik cezası sorununu ortadan kaldırmış, otopark sorununu çözmüş, mazot benzin sıkıntısını bu pahalılıkta aradan çıkarmış, resim aldığımızı görmesine rağmen neşesi ve keyfi gayet yerinde eşek üstünde keyifle yolculuk yapıyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

305773


Tasarım:DtGaNi