Yayın Tarihi:03 02 2020 21:24(1999)

Panik yapmayın!

Sinop’ta domuz gribi nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği 3-4 tane kişininde bu hastalıktan tedavi görenlerin olduğu iddia edildi.

Halksesi.com konuyla ilgili bir hastane yetkilisine bilgi amaçlı sordu, yetkili kişi; "Benim haberim yok“ dedi.

Fakat Halksesi.com kendilerine; “Domuz gribi olmuşsunuz sonrasında hastalığınız zatürreye dönüşmüş“ denilen aile ile görüştü. 20 gün hastane de kaldıktan sonra evine gönderilen aile domuz gribi aşısı olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü belirtti.

PANİK OLMASIN DİYE GİZLİ Mİ TUTULUYOR?

Öte yandan Erfelek ilçesinden hastalığı ilerlemiş bir kişinin Sinop’a getirildiği ve bu kişinin yoğun bakım altında iken hayatını kaybettiği ileri sürülüyor.

Ayrıca hala 3-4 domuz gribi vakası nedeniyle hastanede tedavi görenlerin olduğu da ileri sürülen iddialar arasında. Böylesine ciddi ve yaygın hale gelmesi olağan bir durum karşısında Sağlık il Müdürlüğü’nün sessiz kalışı; “Panik olunmasın diye gizli mi tutuluyor?“ sorusunu akıllara getiriyor.

Vatandaşlar ise Sinop Valisi Köksal Şakalar’dan gerçekten böylesine bir sağlık sorununun Sinop’ta yaşanıp yaşanmadığı konusunda açıklama yapmasını bekliyorlar.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

327505


Tasarım:DtGaNi