Yayın Tarihi:07 02 2020 22:04(4107)

Bulunsun artık!

Sinop’un Durağan ilçesinde geçen yıl 13 yaşında hamile bırakılan ve bir çocuk dünya’ya getiren çocuk yaştaki kız çocuğunun ikinci kez hamile olduğu ileri sürülüyor.

İleri sürülen iddiaya göre bir yıl önce hamile kalan 13 yaşındaki kızın faili olarak 60 yaşındaki Sağır ve dilsiz bir şahsın hapse atıldığı fakat yapılan DNA testinde o şahsın olmadığı ortaya çıktığı ve suçsuz yere yaklaşık 4 ay hapiste kalan yaşlı adamın serbest bırakıldığı belirtiliyor.

Bugün 14 yaşında olan küçük anne’nin yine hamile kaldığı ve alınan ifadesinde kendisini maskeli kişiler tarafından kaçırıldığını belirttiği ileri sürülüyor.

Geçen yıl doğurduğu bebeği devlet korunmasına alınan minik annenin ikinci kez hamile bırakılması Durağan ilçesinde gündem oldu.

Öte yandan 14 yaşındaki annenin evde zihinsel özürlü bir abisi olduğu da edinilen bilgiler arasında şimdi bütün Durağan bu çocuğu iki kez hamile bırakan ya da bırakanların kim olduğunu merak ediyor ve konun aydınlatılması için yetkili makamlardan yardımcı olmalarını bekliyorlar.

Kaynak: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

248503


Tasarım:DtGaNi