Yayın Tarihi:10 02 2020 22:05(2891)

Mehmet Şişek'ten sert cevap

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır'ın yaptığı basın açıklamasına, MHP Sinop eski İl Başkanlarından Mehmet Şişek sert bir dille cevap verdi. Şişek sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında: "Hak etmeden oturduğun o şerefli koltuktan seni indirmek, bizlerin boynunun borcudur" dedi.

Çakır'ı kapalı spor salonunda yerel medya ve ülkücü camianın karşısında karşılıklı konuşmaya davet eden Şişek: "Seni kapalı spor salonuna davet ediyoruz, kapıları kapatalım ülkücü gardaşlarımın önünde konuşalım her ne varsa dava adına diyoruz. Sen ise hala yerel basına, tek başına absürt açıklamalarda bulunuyor ve kaçak güreşiyorsun. Güya bizlere kendince abuk subuk cevaplar veriyor, topsuz alanda top çeviriyorsun aklınca. Bizleri de buralarda maalesef yazmaya mecbur ediyorsun. Sıkıntı yok yazarız madem öyle. Sen iste yeterki. Beyanatında ki sözlerin kime bilmiyorum. Üzerime asla alınmadım, alınmamda. Ekip arkadaşlarımızın hiçbirinide bağlamaz dediklerin" diye konuştu.

Şişek sözlerinin devamında: "Genel başkanımıza daha önce ettiğin hakaretleri, buyur beraber orada konuşalım. Klavye delikanlılığı yapmana gerek yok. Ülkücü hareket yemez bu ucuz numaraları. Haketmeden oturduğun o şerefli koltuktan seni indirmek, bizlerin boynunun borcudur. Yoksa bizler bu vebalin altından kalkamayız. Bunuda aklının bir köşesine yaz ve edebinle kongreyi bekle" ifadelerini kullandı.

Daha öhce 3 dönem il başkanlığı görevini yürüten Mehmet Şişek'in yapılacak kongrede MHP İl Başkan adayı Okan Erbul'u destekleyeceği belirtiliyor.

Kaynak: Vitrin Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

310149


Tasarım:DtGaNi