Yayın Tarihi:25 12 2008 22:50(1822)

 

Çeltik Spor Yöneticilerinden Başkan Ermiş’e teşekkür

 

Boyabat Çeltik Spor Kulübü Başkanı Sami Tandoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Çeltik Spor Kulübü Başkanı Sami Tandoğan sohbet esnasında Takımın ligdeki durumu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’e bilgi verdi.

 

 

 


       
Başkan Sami Tandoğan sohbet sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Ermiş’e, “Boyabat Çeltik Spor Kulübüne ve Boyabat Şehir Stadına yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz” yazılı plaketi takdim etti.
 
Belediye Başkanı Mehmet Ermiş de Çeltik Spor Kulübü yöneticilerine başarılar diledi ve ''Kulüplerimize her türlü maddi ve manevi desteği veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. İlçemizin adını Türkiye’de duyurmaları ve başarılarının devam etmesini bekliyorum.'' dedi.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: B.Ü-FOTO KAMURAN 29 12 2008 18:52
Sami,ciğim başarılarının devamını dilerim tüm spor kulüplerimize başarılar .

7. Yorum: yunus 28 12 2008 09:56
çeltik spora başarılar dilerim.yeni belediye başkanı genç olacağı için spor klüpleri yaşadı.bekliyoruz genç başkan seni.boyabat seni istiyor.

6. Yorum: Faruk ÜNAL 27 12 2008 09:06
Eski bir Boyabat Çeltik spor oyuncusu olarak Sayın Bld. başkanı Mehmet Ermiş önce külübe mali yönden desteklediği takdirde Süper Amatör lige yükselerek daha güzel sonuçlar alacağına inanıyorum. Futbolda Belediye destekli külüpler büyük başarılara imza atmaktadır. Ben Boyabatta ikamet etmeyen, izmirde ikamet eden ve sporun içinde olan ,sporu çok seven,sportif olan ve aynı zamanda Belediye Başkanımızla ve dönem arkadaşlarımızla birlikte futbol oynayan birisiyim. Kendisi İmam Hatip lisesinde okurken Boyabat lisesindeydim.Kendiside eski bir maratoncudur.Spora yeterli katkıda bulunması kendisi ve boyabatlı futbolseverler için çok değer taşımaktadır. Selamlar ve sevgiler

5. Yorum: savaş ulaş 26 12 2008 22:57
mehmet ermiş seçim geldiği için boy gösteriyor.ne yaptı çeltik spora.

4. Yorum: murat çil 26 12 2008 20:56
başarılarınızın devamını diliyor, emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum, murat ÇİL.(bezm-i alem valide sultan vakıf gureba eğt. araşt. hast. koroner yoğun bakım ünt.)

3. Yorum: BAHATTİN ELMACI 26 12 2008 05:20
Boyabat çeltik spora başarılarını diliyorum çeltik sporun eski oyuncuları olarak boyabat çeltik sporun başarıların devamını diliyorum bu kulup bizimdir azimlerle hıslarlar boyabat çeltik sporu taşıdık yönetiminde buluna yöneticilere ve KADİR ERMİŞ'in gösterdiği destekleriyle hepsini tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim BAHATTİN ELMACI

2. Yorum: EMMİNİK 26 12 2008 01:12
Sami Başkan sana ve eski başkanı olduğum Çeltikspora başarılar diliyorum. Bu resimdeki olay çok anlamlı bir davranış bizim kulübüze yakışan da budur çünkü biz çok köklü bir kulübüz yıllar önce bende Sayın Abdullah ÇAĞLAR'a ve spora emeği geçenlere şilt vermiştim inşallah senden sonraki başkanlarımızda bu güzel davranışı sürdürürler.

1. Yorum: vatansever 25 12 2008 23:00
Boyabat Çeltik Spor kulubü başkanı sayın Sami Tandoğan, maddi-manevi desteklerini esirmeyen spora yapmış olduğu katkılardan dolayı sayın Mehmet Ermiş e bir sporsever olarak teşekkürlerimi borç bilirim.Ayrıca Çeltiksporumuza playoff maçlarında başarılar dileriz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

261532


Tasarım:DtGaNi