Yayın Tarihi:25 12 2008 23:28(1768)

Boyabat Gazetesi

 

Vali Şanal Sinoplulara Veda Etti...

Vali Zeki Şanal; "Sinopluları çok sevdim. Onları Hiç bir zaman unutmayacağım"

22 Aralık tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararnameyle Merkez Valiliği'e atanan Sinop Valisi Zeki Şanal, kameralar aracılığıyla Sinoplularla vedalaştı.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri kısa süre sonra Sinop'tan ayrılacak olan Vali Zeki Şanal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yönetim kurulu üyeleri Serhat Özşahin, Tolga Özkoç, Özkan Akar ile Haber 57 Gazetesi Sahibi Osman Aksu'da hazır bulundu. Gazetecilerle bir süre sohbet eden Vali Şanal, daha sonra kameralar aracılığıyla Sinoplulara veda etti.

 

Boyabat Gazetesi

 

Şanal konuşmasında şöyle dedi; "Bildiğiniz gibi 10 Şubat 2003 tarihinde başladığım Sinop Valiliği görevimi, Son çıkan valiler kararnamesiyle tamamlayarak, yeni görev yerim Ankara'ya dönmek üzere hazırlanıyorum.

Bu geçen 6 yıllık süre zarfında öncelikle Sinoplu değerli hemşehrilemi gerçekten çok sevdim. İçtenlikle sevgi duyduğum Sinoplulara bağlıyım. Devletimin bana verdiği görevi Sinoplulara duyduğum sevgiyle birleştirerek zevkle hizmet ettim. Bunun onurunu yaşadım ve yaşayacağım. İyi dileklerimi sevgi ve saygılarımı sunuyor, bana verilen destek için şükranlarımı bir kez daha iletmek istiyorum. Hemşehrilerime Allah'a ısmarlarladık diyorum"
 
 

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: cello 28 12 2008 05:35
güle güle git sayın valim boyabatlı

8. Yorum: cello 28 12 2008 05:35
güle güle git sayın valim boyabatlı

7. Yorum: KARA MURAT 28 12 2008 05:33
SAYIN VALİM BİR BOYABATLI OLARAK SENİ HERYERDE KURURLA ANACAGIZ ŞÜNKÜ SİNOPA VE İLÇELERİNE ÇOK EMEGİN GEÇTİ HAKKINI HELAL ET GÜLE GÜLE GİT YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM GÜLEN YÜZÜN SOLMASIN SAYIN VALİM

6. Yorum: doğrucu 27 12 2008 20:35
sayın editör dün bir yorum yaptım şefiğin adı geçince yayınlanmamış.şimdi akp ye yakın olduğunuzu gösterdiniz.gazeteci tarafsız olmalı.oysa gayet düzeyli bir torumdu angry

5. Yorum: dertli ayancıklı 26 12 2008 23:23
hiçbir vatandaşla ilgilenmedi. erfelekte ayancıkta boyabatta halktan hiç kimseye bir derdin varmı demedi. bir bardak çayını içmedi. siyasileri çok sevdi.makam arabasını dükkanklarının önüne çekti.sadece siyasilerin yakınlarının cenazesine katıldı. sanki diger ölenler sinoplu degildi. sadece siyasileri memnun etti. yeni görevinde başarılar dilerim.

4. Yorum: güle güle 26 12 2008 21:37
hıcbr esnaf zıyaretı yapmadan geldınız gıdıyorsunuz gule gule

3. Yorum: yaşar deniz 26 12 2008 21:07
sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyom sayınvalim güle güle allahha emanet ol

2. Yorum: operasyon 26 12 2008 17:10
sayenizde TÜRKİYE nin en olaysız kenti operasyon üssü gibi oldu devamlı operasyon devamlı operasyon tabiki balon ben size hakkımı helal etmiyorum ahirette hesaplaşacağız ne oldu SİNOP un tapusunu sanamı verdiler şimdi ANKARA da okeye 4 . olacak adam lazımmış

1. Yorum: mustafa açıkgöz 26 12 2008 00:43
sayın valim bir boyabatlı olarak bizlerde sizi çok sevdik o yüzünüzdeki aydınlık gülümseme hiç bitmesin yeni hayatınızda başarılar dilerim...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

340766


Tasarım:DtGaNi