Yayın Tarihi:27 12 2008 19:05(1820)

 

Boyabat' a Kaymakam dayanmıyor

Kaymakam Ali Partal' ın Boyabat Kaymakamlığı görevinden ilişiğini keserek bugün Boyabat' tan ayrılmasıyla 3 senede 3 Kaymakam gören Boyabat yine Kaymakamsız kaldı.

Çanakkale Vali Yardımcılığı görevindeyken Boyabat' a Kaymakam olarak atanan ve 13 Ekim 2008 günü görevine başlayan Ali Partal, Boyabat Kaymakamlığı görevinden dün ilişiğini keserek bugün 10:30' da Boyabat' tan ayrıldı.

İçişleri Bakanlığının Ağustos 2008 tarihindeki atama kararnamesiyle, Çanakkale Vali Yardımlığı görevinde iken Boyabat Kaymakamlığına atanan Ali Partal, bu atamanın usulüz tayin olması sebebiyle Bölge İdare Mahkemesine dava açmış ve bu davanında lehine sonuçlanması üzerine dün Valiliğe giderek Boyabat Kaymakamlığı görevinden ilişiğini kesti ve  bugün 10:30 itibarıyla Boyabat' tan özel aracıyla ayrıldı.

Sayın Ali Partal' a gösterdiği yakın dostluk ve güleryüzünden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde ve görev yerinde başarılar dileriz.

 

 

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: Gerçekler 01 01 2009 21:48
Boyabatta kaymakamdan önce neler neler eksik. Önce onlar tamamlansın.

9. Yorum: uyan ey boyabat 29 12 2008 08:02
sevgili boyabatlılar
boyabatımız şuanda içişleri ve sağlık bakanlığında sürgün yeri olarak görülmektedir.dikkat ederseniz istekli atama ile kaymakam gelmiyor.kaymakam olmayan ilçelerin 2009 bütçe programında yeri yok;geçmiş olsun..
doktorlar sadece mecburi hizmet ile geliyor;kendi isteğiyle enson gelen dr 5 yıl önce gelmiş.son 1 yılda ilçemizden giden uzman dr sayısı 14..diğerleri de gitmek için fırsat kolluyor..
biz nerde yanlış yapıyoz..

8. Yorum: CAHİT DÜŞKÜN 28 12 2008 17:20
Rişken Atılımcı Çalışkan Dürüst Bir Devlet Adamı Kısa Bir Sürede Boyabatımıza İyi Bir Katkıda Bulunmuştu Şimdi Geri Dönüp Bakıldığın Da Fazla Bile Kaldı Boyabatımızın Gururu Siyasilerimize Teşekkürler Güzel Boyabatımız İçin Herkesin Yapabieceği Bir Şeyler Vardır Saygılarımla

7. Yorum: dostdoğrusöyler 28 12 2008 21:11
El inasaf denenn rumuzlu arkadaşım şu soruma cevap ver o zaman bundan öçnceki ve ondan önceki son 3 kaymakam bu dahil
1 - bir tane kızı iyi puan almış bir kızı kaymakamlığa işe aldı diye ertesi gün kızından kaymakamında tağini çıktı
2 - cisi fatih kocabaş tüm siyasiler adamın başarıslığı için uğraştılar ne yaptıysa baskılarla yaptığı işi sona erdirdiler ve gitti
3 - Ali partal buranın bu halde olduğunu bildiği için gelmek istemedi şunu unutma Elinsaf bey bir vali yardımcılığı daima kaymakamdan aşağı bir rütbe dir ben bildiğim kadarını söylüyorum

6. Yorum: dert bitermi 28 12 2008 18:17
boyabatın gelişmesinden bahsedenler,siyasiler kaymakam,gider yerine gelmez doktor gider yerine gelmez.el insaf yani hastaneye bir gidin bakalım kaç doktor faal çalışıyor.inanınki kastamonuda bıktı bizden.geçen acil tahlili almak için boyabattan geldim dönecem erken çıkarmı dedim,karşılığında zaten burdakilerin çoğu ordan dedi.ayıptır ya şu hastahaneye doktor getirin.yada biraz delikanlıysanız burayı kapaaaaaaaatın.yada zengin birileri özel bir hastahane açsında kurtulalım bu çaresizlikten.sağlık önemli.kaymakamın yeri dolar ama sağlığın asla

5. Yorum: el insaf 28 12 2008 01:30
Sayın dostdoğrusöyler rumuzlu okuyucu pardon okumayıcı hiç doğru söyleyememişsiniz. Haberi doğru okursanız mahkeme kararı ile gittiğini anlarsınız. Sanırım kaymakam bey eş durumundan gitti. Yani senin anlayacağınherhangi bir siyasi baskı sözkonusu değil.

4. Yorum: Elif54 28 12 2008 00:19
üç yıl doldumu ben uyumuşum sanırım laughing allah allah ne çabuk geçti ki zaman.hahhaaa tongue

3. Yorum: ismail yayla 27 12 2008 20:03
güle güle kaymakam bey sıradıki gelsinnn smile wink tongue

2. Yorum: dostdoğrusöyler 27 12 2008 20:03
Hayırlı uğurlu olsun gerçektren çok güzel olmuş. Bundan boyabatın siyasileri bir ders çıkarsınkı artık çalışma hayatında siyasilerin baskılaraına dayanmıyor basiretli insanlar. Çünkü her kaymakam çalışmak ister geldiği yerde birşeyler yapmak ister ama bunu engellemeye çalışan bir siyasiler topluluğu varsa kendi işlerini yaptırmak isteyen bir topluluk varsa burda dürüst ve çalışkan insanlar durmaz. Siyasiler lütven kendine çeki düzen versin

1. Yorum: :) 27 12 2008 19:54
rüzgar gibi geldi geçti derler ya budur iştee


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

230823


Tasarım:DtGaNi