Yayın Tarihi:30 12 2008 01:06(4169)

 

AKP’nin son aday adayı: Başkan Ermiş

 

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş Adalet ve Kalkınma Partisinden yeniden Belediye Başkanı olmak üzere başvurusunu yaptı ve bunu bir basın bildirisi ile duyurdu.

Başkan Ermiş bildirisinde:

 

Sayın Basın Mensupları

Sevgili Hemşehrilerim;

Sizlerden aldığımız güçle göreve geldiğimiz günden bu yana geçen süreçte, Belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen hiçbir sızlanma ve şikâyeti dile getirmeden hizmet azmimizi ve inancımızı artırarak çalışmalarımızı sürdürdük.

Boyabat’ımızı daha yaşanılabilir bir kente dönüştürebilme misyonumuzu gelişen ve değişen belediyecilik vizyonumuzla bütünleştirerek, attığımız her adımda siz değerli hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmekle yükümlü olduğumuzu gösterdik.

Hizmete başladığımız günden itibaren Boyabat’ın çehresini değiştirmeyi hedefledik ve bunu büyük ölçüde başardık.

Göreve geldiğimizde sizlerle paylaştığım; Emaneti koruma, Herkese eşit davranma, Rant çevrelerinden uzak durma, Üretici olma, İsrafı önleme, İhtiyaç sahiplerine yardımcı olma, Planlı programlı çalışma, Belediyeye ait mülkleri satmama, İlgili mevzuat ve hukuk kurallarına uyma şeklinde özetlediğimiz ilkelerimize sadık kalarak Dürüst Belediyecilik konusunda son derece titiz davrandık.

Yine sizlerle paylaştığımız kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi bir program dâhilinde hayata geçirdik.

Görev ve yükümlülüğümüzü yerine getirirken;

1-Halk dilinde yolsuzluk, torpil, kayırmacılık diye ifade edilen yozlaşmaya, fırsat vermedik.

2-Kamu görevlileri ilkesi gereğince; tarafsızlık ve sadakat dan ayrılmadık, yolsuzluk ve ahlak dışı uygulamalardan uzak durduk.

3-Eylemlerimize yön veren iyilik, doğruluk, sevgi ve adalet duygusu ile hareket ettik.

4-Vicdan, iyi niyet, onur gibi etik unsurlardan taviz vermedik.

 

Sevgili Hemşerilerim;

Belediye ve İnsan Kaynakları Yönetimi, Planlı Kentleşme, Alt Yapı-Üst Yapı, Sosyal Yardımlaşma, Eğitim,  Sağlık, Spor, Tarih, Kültür,Kent Kimliği, Çevre Hizmetleri ve Finans Temini konularında yaptığımız ve sizlerle paylaştığımız çalışmaların ilçemizi belirli bir noktaya getirdiğine inanıyoruz fakat yeterli bulmuyoruz.

Geleceğe yönelik çevre yolu, içme suyu, şehirlerarası otogar, otopark, galerici oto pazarı, atık su arıtma tesisi, katı atık bertaraf tesisi, kültür merkezi, elektrik şebekesinin yer altına alınması, doğal gaz, kent müzesi vb. hizmetlerin Belediyecilikte yakaladığımız istikrar ve güvenle yerine getirileceğine inanıyoruz.

 

Sevgili Hemşehrilerim;

Belediye Başkanlığı icra makamı olduğu kadar da temsil makamıdır. Görev sürem içerisinde ilçemizi ve sizleri onurunuza yakışır bir şekilde temsil ettiğime inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle yeniden Boyabat Belediye Başkanlığına AK Parti'den Aday Adaylığımı sizlerle paylaşır, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Mehmet Ermiş
Belediye Başkanı

 

Facebook'ta Paylaş
57. Yorum: AĞA 01 01 2009 05:17
Sizin dışınızda hiç bir aday adayını tanımıyoruz.Başarılısınız
çünkü@siz yoksanız bizde yokuz.Görmeyen amalar gözlük yada dürbünle bakasınlarki anlasınlar.Doğruları inkar edenler ASLA cezasız kalmaz.

56. Yorum: slm 31 12 2008 23:15
zeki morun arkısında dodurgalı değil halk olmalı halk olmayınca dodurgalınında bilmem neyinde bi önemi yok sayın başkanım sizin aday olmanızı canı gönülden istiyorum hiç bi menfaatim yok bunları menfaat için sölemiyorum çünkü boyabatımızı bu kadar değerlendiren tek siz oldunuz ama kimse yanınızda olmadı ondan sonra konuşurlar şunu yapmadı başkan bunu yapmadı daha ne yapsın allah rızası için görün bakar kör olmayın dünyaya bile tanıtacaktı ama başkan hiç kimse destek çıkmadı festivali kaldırmak zorunda kaldı herşeyi başkandan beklememek lazım boyabatın zenginleri nerdesiniz arsalardan payınızı alamadınızmı satılık arsa kalmadıki garibim başkanaıma satsın size bi park verdı orayıda şehitlik yaptı canım park alanları bina oldu çokmu iyi oldu öylemi yapsaydı buda gözemi girecekti heeeeeeee iyi düşünün

55. Yorum: misafir57 31 12 2008 23:01
boyabatta akp belediye adayları ne kadar çokmuş.kafamız karıştı.akp belediye başkanı o kadar muhalefet varken kendi içinde nasıl başkanlık yapmış bu zamana kadar helal doğrusu.

54. Yorum: :D 31 12 2008 08:11
30. ve 41.nci yorumcu gonca veya adın her neyse.senin benimle özel bir alıp veremediğin mi varda benim her yaptığım yoruma bulaşıyorsun.ne istiyorsun sen benden?

53. Yorum: Boyabatlı 31 12 2008 05:38
Ben bir Boyabat'lı olarak sayın MEHMET ERMİŞ'e başarılar diliyorum.
Başkan olmanızı can-ı gönülden diliyorum.

52. Yorum: veli 31 12 2008 04:22
zeki mor adayken sayın mehmet ermiş bence adaylıktan öteye geçemez boş yere aday oldu Abdurrahman dodurgalı zeki morun arkasındayken kesin aday zeki mordur

51. Yorum: taylan 31 12 2008 03:09
sayın başkanım bu bu adayadayları evlerin kapılarına burojur bırakmışlar nedir buanlıyamadım sanki aday olmuşlargibi ne biçim anlayış nebiçim siyasetçi bunlar SİYASETİ SİYASETCİDEN ÖGRENSİNLER SENİ BİR DAHA TEPRİK EDİYORUM SAYIN BAŞKANIM HERKES GİBİ KISKANANLAR ÇATLASIN DİYE SOKAKLARDA BAGIRTTIRMADIN SAYIN BAŞKANIM MEHMET ERMİŞBEY DURMAK YOK HİZMETE DEVAM HERŞEY BOYABAT İÇİN,

50. Yorum: ŞEVKET 30 12 2008 22:54
AKP KİMİN ADAY OLACAYI BELLİ OLDU

49. Yorum: 57mustafa57 30 12 2008 21:31
Boyabatlı hemşerilerime hayret ediyorum ben ankarada yaşıyorum boyabatta oturan boyabatlılara sesleniyorum boyabatın hizmette önceliklerini ihtiyaçlarını boyabatta oturanlarmı bilecek istanbul ve ankarada yaşayanlar mı bilecek dışarıdan gelen adaylar çok başarılı iseler geldikleri yerde niye aday olmuyorlar anlamıyorum boyabata niye saldırıyorlar boyabatta siyaset yapacak adammı yok. ankaradan ve istanbuldan boyabata giden aday adaylarına sesleniyorum. ankarada bir boyabatlı muhtarımız bile yok bırakın boyabata saldırmayı bulunduğunuz konumlarda çok başarılı iseniz düşün boyabatlıların önünede ankarada ve istanbuldada boyabatlılar bir yerlere gelsinler işin kolay yönüne kaçmayın, birde dışarıdan gelen başkanların yaptıkları hizmetler ortada ben inanıyorumki boyabata yaşayan insanlar yönetseydi boyabat daha iyi hizmet alırdı tıpkı beypazarı ve safranbolu gibi lütfen boyabatlı hemşerilerim ithal ve paraşütle gelen adaylara oy vermeyin sevgiler

48. Yorum: ali 31 12 2008 00:45
boyabata sayın ermiş yakısırrr

47. Yorum: cesur yürek 30 12 2008 23:28
sayın mehmet ermiş ve ekibini basarılı bulmuyorum bu görev belediyeye ait menkulleri satmamakla veya görüntüden ibaret kültürel bazı şeyleri yapmaklada olmuyor.ayrıca bazı meclis üyelerinin mezuniyet durumları ne acaba,hak ediyorlarmı ki meclis üyeligini,yada ne için ordalar,bu soruların cevaplarını bazı arkadaşlar cok iyi biliyorlar.

46. Yorum: şahin akar 30 12 2008 20:53
Şahsım adına çok sevindim allah yardımcınız olsun inşallah gine belediye başkanı olarak seni göreceyiz.

45. Yorum: ibrahim ethem 30 12 2008 20:51
sen geldin geleli şu boyabat hizmet gördü sayın başkanı
kimseye peşkeş çekmedi yetim hakkını kimseye yetirmedi satmadın aksine aldı boyabat boyabat oldu seni sayende .adaylığın hayırlı olsun sayın başkanı oy sana helaaaaaaaaaaaaaaaaal olsun allah yolu açık etsin

44. Yorum: dıkkatlıce okuyun 30 12 2008 20:47
eger baskanlık yapmak ıstıosan gokdere mahallesıne yapılan tıcaret odasının ınsaatına bak baskan.adamlar yolun ıcıne yaptılar bınayı,baskanım dıyosan ıspatla bızede ınsaatı bı denetle.....

43. Yorum: ALPER ÇELEN 30 12 2008 20:32
Kızım ŞEYMA'nın isim babası Kıymetli Mehmet ERMİŞ abimize hayırlı uğurlu olsun diyorum... Memleketimiz için hayırlısı neyse ve kimse, o kişi Başkan olsun inşallah. Selamlar.. ALPER ÇELEN İ.B.B.

42. Yorum: DUraganlı 30 12 2008 19:52
boyabata sayın ermiş yakısırrr şahsım adına mehmet ermişe çıkmıs oldugu bu yolda basarılar dilerim

41. Yorum: ELİF54 30 12 2008 19:37
Fatoss herşeyi biliyormuş gibi atma ne olursa olsun insanları rencide etmeden yorum yap mehmet ermişin yaptığı hizmetleri görmemezliktem gelemessin demekki gözün kapalı geziyorsun yada yaptıkları hizmetten yararlanmayacaksın

40. Yorum: hümayun 30 12 2008 19:36
Sayın ERMİŞ girdiğiniz bu kutsal mücadelede başarılar dilerim.Boyabatın size daha çok ihtiyacı var.

39. Yorum: Fatih GÜN 30 12 2008 18:53
Değerli Başkanım Siz yapmış olduğunuz hizmetlerle Boyabat halkını ve gurbetçilerini bağrınıza bastınız İnşallah bizlerde Allah'ın izniyle 2009 yerel seçimlerinde hizmet aşkı ile yanan Başkanımızı bağrımıza basacağız.
Bu görevi elinize aldığınız zamandan beri yapmış olduğunuz ve yapacağınız hizmetler için ALLAH RAZI OLSUN...

38. Yorum: ARAÇ PARK SORUNU 30 12 2008 18:48
İki dönemdir belediye başkanı olan bir insan bu yörenin araç yoğunluğu da bilinen bir gerçek olduğu halde araçların park sorununun çözümü için somut olarak ne yaptı ki, 3.ncü dönemdir aday olmak istiyor.
Beş sene boyunca özellikle bu konuda hiç bir şey yapma sen (pardon maketleri unuttum), ondan sonra da tekrar seçilirsem park meselesini bu defa halledeceğim de.1800 gün geçti dile kolay.Yok bu kadar süre yetmedi deniyorsa,bu da kişinin ne kadar becerikli olduğunu gösterir.
İstanbulda adam bir gecede yıkılan iskelenin yenisini tekrar yaptı.
Zerre kadar doğduğunuz yöreye vefa duygusu taşıyorsanız Gelin bu memlekete bir 5 sene daha kaybettirmeyin, düşün yakamızdan arkadaş.

37. Yorum: 12.nolu yorumcu 30 12 2008 18:06
12.nolu yorumcu boyabat halkı adına yazı yazıyorsun boyabat halkını temsil etme hakkını kimden aldın biz halktansak niye haberimiz yok gözünmü görmüyor yapılanları kalebağına bak çevrene bak boyabatta yaşadığını sanmıyorum senin.( başkanım hayırlı olur inşallah)bizler yeniden sizi başkan görmek istiyoruz tüm gerçek boyabatlılara selamlar.

36. Yorum: nasihat 30 12 2008 18:01
sayın mehmet ermiş sen bir köylü çocuğusun zeki mor gibi bir kasabalı çocuğu varken senin neyine başkanlık ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSU zeki morun karşısında yolun açık olsun yemeyen yedirmeyen kul hakkına sahip çıkan boyabatı bayabat yapan hem gönüllerin hemde vijdanımızın adayı SAYIN MEHMET ERMİŞ DAHA NİCE GÜZEL HİZMETLERE ALLAHA EMANET OL

35. Yorum: 1955 30 12 2008 17:37
Durmak yok Hizmet devam başkanım

34. Yorum: fnt 30 12 2008 17:14
Sayın Ermiş Boyabat'a cok hizmet etmiştir aday adaylığı hayırlı uğurlu olsun

33. Yorum: boyabatlı 30 12 2008 16:58
saygı değer boyabat gazetesi çalışanları öncelikle sizleri tebrk ediyorum.
Bize aynı saatler içinde iyi veya kötü haberleri ulaştırdığınız için.Ama her yapılan işin bir eleştirisi olması lazım.Bende sitenizin bir takipcisi olarak bunu sizlerden istemem en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Yapılan anketlerin neden sonuçları yayınlanmıyor.tek eleştirim budur ilginize teşekkür eder başarılar dilerim..... SAYGILAR

32. Yorum: osman 30 12 2008 17:12
bu iş burda bitmiştir başkan ERMİŞ HAYIRLI OLSUN

31. Yorum: alperenhan 30 12 2008 16:43
sayın 24.yorumcu yeter çekilsin yeni,genç yüzler görmek istiyoruz demişsiniz de,bir başkan başarılı ise neden yeni yüzler diyorsunuz.Yanlışını söyleyin hepimiz bilelim.İcraat varsa Boyabatın çehresini değiştirmişse bu söylemlere gerek yok BOYABAT HEPİMİZİN.Başarıyı alkışlayalım.

30. Yorum: gonca 30 12 2008 16:20
elif54 fotoss herşeye maydonoz olma nankör gelme mehmet ermiş boyabat gayet iyi hizmetleri oldu bunu unutma

29. Yorum: yamanoğlu 30 12 2008 16:13
sayın hasan durmuş sen ya boyabata oturmuyon yada istediğin şahsi çıkarın olmadı yaptığı hizmetlerin resimleri et arabasınınüstünde vardı görmediğine göre ya amasın yada aklıma başka şeyler geliyo 1adet büyük Kepce 1adet küçük kepce bir ADET Vidanjor 1 Adet cenze arabası 1 Adet ETarabası 2 ADET TRANSİT 1Adet dializ arabası PARKE Fabrikası kURDU 1 ADET DEV FATİH 1ADET SİLİNDİR Unuttuklarımıda sen say sayın 15 deki yorumcu hasanbey ALLAHBUNUNHESABINI SORAR

28. Yorum: yamanoğlu 30 12 2008 16:01
sayın ermişaday aday lığınızı kutluyorum kesin adaylığınızıda canı gönülden bekliyorum çoluğa çocuğa inşallah belediye başkanlığı kalmaz buişler birilerinin yaptığıgibi sırf mehmet ermişi yıkmak için adayoluyor birilerde üçbeştane genç lerin mehmet ermişe yapdıra madık lar kotü emel lerini gerçekleştirmekiçin aday oluyor

27. Yorum: 12 nolu yorumcu 30 12 2008 15:47
şahsın adına yorum yaz boyabat halkı olarak değil

26. Yorum: terminaltaksi 30 12 2008 08:12
sayın bel başkanımıza yeni dönemde başarılar dileriz.şöför esnafına göstermiş oldugu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.ticari taksiler ile ve minübüslerle ilgili cesur kararların altına imza attıgı için saygı duyuyoruz. gercek bir bel başkanı gibi ,devlet adamı gibi davrandıgına şahit olduk. başarılar .... selam ve dua ile

25. Yorum: budur 30 12 2008 08:07
hayırlı olsun oyumuz mehmet amcama

24. Yorum: Elif54 30 12 2008 07:23
demekki hala bıkmamış,artık yeter yaa!yeni yüzler genç insanlar istiyoruz.nedir bu ya allah aşkına..? doymak bilmiyorlar koltuk sewdasına angry

23. Yorum: proje 30 12 2008 06:48
hayırlı olsun.tüm adaylarımıza sesleniyorum. seçimde projelerin yarışmasını istiyorum. sahte gülücüklerle insanlarımız aldatılmasın lütfen.rakip adaylarımız birbirini lütfen incitmesinler.birbirlerine herzaman lazımlar.lütfen kimsenin kalbini kırmayalım. tamiri mümkün değil.proje konuşalım.

22. Yorum: akademisyen 30 12 2008 06:35
Başarılar dilerim sayın başkan. Yaptığınız hizmetler yapacaklarınızın teminatı olduğunu düşünüyorum.Boyabatlı olarak hayalimizde olmayan hizmetleri yaptınız.Örnek mi.Şehitlik.Kalebağı.Hijyenik Mezbaha ve aracı.Kale ve tüneller.Çöp araçları ve vidanjör.Beton taş tesisi ve mahallelere döşenmesi v.s.

21. Yorum: TEK BASKAN 30 12 2008 06:29
Sevgılı Baskanım Hayırlı ugurlu olsun.Sız 1996 yılında yonetıme gectınız.Dıger adaylar yokken sızı basımıza 3 Altın adam getırdı.Halk hata yaptı bı donem sızı uzaklastırdı.Hatasını anladı ve 5 yıldır sızınle.Bu doneme kadar bu kadar cok calısmanın yapıldıgı donem olmadıına emınım.Sız her ısınızde beledıyemızın cıkarlarını dusunerek hareket ettınız.Mukemmel deneyım ve tecrube sahıbısınız.Bunları bız gorebılıosak genel merkezde gorecektır.Basarılı bı Baskan a karsı bu kadar cok aday adayı cıkması cok ama cok gereksızdır.Sız bır numarasınız daha otesı yok.Sımdıden adaylıgınız hayırlı olsun.

20. Yorum: KRAL 30 12 2008 06:28
,cok zor başkan sen olamazsın bizim adayımız zeki abidir.onunla beraberiz cekilmelisiniz

19. Yorum: Mali Müşavir 30 12 2008 06:26
Sayın Başkanım,

Bugüne kadar Boyabatımıza yapmış olduğunuz hizmetler için, bir Boyabatlı olarak teşekkürü borç biliriz.

Adaylığınızı tekrar görmek bizi çok mutlu etti. Desteklerimiz sizinle...

Hayırlı olmasını umar, başarılarınızın devamını dileriz.

Saygılarımla,

18. Yorum: kahin2 30 12 2008 06:25
kaç gündür bunu bekliyordum. çok iyi oldu. yolun açık olsun başkanım. durmak yok yola devam((gerçek başkan))

17. Yorum: gülayşe 30 12 2008 06:05
bu makamı hakeden tek aday adayı sizsiniz sayın başkanım.rabbim hayırlı eylesin.boyabat için gerçekten çalıştınız.bundan sonra da kısmetse,durmayıp yola devam edeceğinizden eminiz.Allah yar ve yardımcımız olsun...

16. Yorum: mustafa 30 12 2008 05:44
sayın belediye başkanım...aday adaylığın hayırlı olsun...nasipse gelir Çin den Yemen den, nasip değilse ne gelir elden...,

15. Yorum: Hasan DURMUŞ 30 12 2008 05:41
Birisi bana söylesin Mehmet Ermiş Boyabatın için ne yaptı ki tekrar aday oluyor?

14. Yorum: slm 30 12 2008 05:40
hayırlı olsun başkanım allah yar ve yardımcınız olsun size başkanlık yakışır.

13. Yorum: cihat emre 30 12 2008 04:54
işi doğru yapana YÖNETİCİ,doğru iş yapana LİDER denir... Siz her ikisinede yakısıyosunuz başarılarınızın devamını dilerim...

12. Yorum: boyabat halkı 30 12 2008 05:39
Sayın Mehmet Ermiş boyabat halkı olarak burdan sana sesleniyoruz. Artık başkanlığı bırakmanın vakti geldi. 2-3 ev restore etmekle başkanlık yapılmaz. Boyabatta 5 yıldır ne değişkilik oldu bi dön bak son 5 seneye. Biz Boyabatımızın gelişmesini yükselmesini istiyoruz. Eğer memleketini birazcık düşünüyorsan artık yeter. Gençlerinin önünü açmanın vakti geldi. Artık genç, dinamik Boyabatı geliştirecek bir başkan istiyoruz.

11. Yorum: slm 30 12 2008 05:36
Hayırlı olsun Sayın Başkanım Belediye Malını Yemeyen ve yedirmeyen ve bunun için Takdir görmeyen Tek Başkan Senin Parolan bu olsun.Yolun açık ALLAH Yar ve Yardımcın Olsun.Durmak yok Hizmete Devam.

10. Yorum: ne haber 30 12 2008 04:11
sayın mehmet ermiş beye başarılar dilerim mehmet bey sen nekadar köy çocuğu olsanda insan olman yeter çünkü sen satmadın halkın malını halkın yolunda kullandın onun için köy çocukları bunu yapar birileri ben kazanamasamda boyabatta otururum diyor boyabatta oturmak önemli değil önemli olan gönlümüzde yerin olması akp ilçe yönetimine sesleniyorum yanlış yapmayın bedeli agır ödersiniz

9. Yorum: cello 30 12 2008 03:45
işte beklenen an ğeldi hayırlı olsun başkanım DURMAK YOK HİZMETE DEVAM İŞTE ŞİMDİ KISKANANLAR ÇATLASIN BAŞKAN-

8. Yorum: dursun söndüre 30 12 2008 03:25
sen söyleyince hayırlı olur . sende aday olsana

<< Eski ( 1 2 ) Yeni >>


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

333950


Tasarım:DtGaNi