Yayın Tarihi:14 03 2009 09:05(1200)

 

Seçilirse Sünnet Bedava

 

Sinop’ta Kefevi Mahallesi için Muhtarlığa soyunan Emekli sağlık memuru Tuğrul Kayacan Muhtar seçildiği takdirde sünnet ve diğer sağlık hizmetlerinden para almayacağını söylüyor

Sinop’ta Kefevi Mahallesi için Muhtarlığa soyunan Emekli sağlık memuru Tuğrul Kayacan (64), Muhtar seçildiği takdirde Sağlıkla ilgili Pansuman, Sonda takma, Gebelik testi, Kulak delme ve yıkama, Serum takma, Tansiyon ölçme, Açlık kan şekeri ölçme, Enjeksiyonlar ve Sünnet gibi çeşitli sağlık sorunlarıyla ilgili hizmetlerin ücretsiz olarak yapılacağını belirtti. Muhtar seçildiği takdirde Evinin balkonuna yapacaklarıyla ilgili pankart asan Kayacan, 8 aday arasında Muhtarlık konusunda hayli iddialı olduğunu söyledi.

Sağlık Müdürlüğünden emekli olduktan sonra Sağlık kabini açan Tuğrul Kayacan, vatandaşa en iyi hizmeti vermek için Kefevi Mahallesinden muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

Yıllardır sağlık işleriyle uğraştığını belirten Kayacan, "Emekli olduktan sonra vatandaşlarımıza hizmete devam etmek istiyorum. Bu nedenle aday oldum. Yapacağım Hizmetleri vatandaşlara daha iyi anlatabilmek için Kartvizit bastırdım ve dağıtıyorum. Kartvizitimin içeriğinde Sağlık kabiniyle ilgili yapabileceğim her türlü sağlık işlemleri bulunuyor” diyen. Kayacan, Sağlık memuru olmam vatandaşlar için bir avantaj. Sağlık adına yapacağım hizmetlerden dolayı vatandaşlardan hiçbir ücret talep etmeyeceğim. İstedikleri ve diledikleri zaman telefon kadar kendilerine yakın olacağımdan emin olsunlar. Ben vatandaşlarımıza hizmet etmek için aday oldum" diye konuştu.

Öte yandan Muhtarlığa seçildiği takdirde ilk icraat olarak Cadde ve sokakların temizliği konusunu dile getiren Kayacan, bu konuda Örnek bir mahalle oluşturacaklarını söyledi. Kayacan, Fakir vatandaşları yerinde tespit ederek, yeni seçilecek Belediye Başkanıyla koordineli olarak çalışacaklarını anlatan Kayacan, ayrıca cadde ve sokak isimlerini Türkçe ve gramere uygun hale getirmeyi de planladığını söyledi.   
 
Kenan Türkseven
Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220409


Tasarım:DtGaNi