Yayın Tarihi:16 03 2009 19:05(1296)

 

Yerel seçim seyyar tezgâha eşit yansıdı

 

Seçim tarihinin yaklaşması seçim heyecanın artırdı. Seyyar tezgâhında marul, maydanoz, yeşil soğan satan Hasan Atılgan’da seçime kendince katkıda bulunmuş.

 

 

 

 

Hasan Atılgan tezgâhını bütün adayların resimleri ile süslemiş. Nedeni sorduğumuzda ise bize “Bu adayların hepsi memleketimizin evlatları. Hepsi memlekete hizmet etmek için aday olmuşlar. Ben hepsine başarılar diliyorum. Onların tanıtılmasına katkı vermek için de tezgahımı afişleri ile donattım. Taraf tutmadığım için de bütün aday resimlerini asarak eşit davrandım” dedi.

 

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: Abdullah ŞİŞEK 17 03 2009 06:52
Teşekkürler Hasan abi.Boyabat ımızda bize yakışır bir seçim havası yaşama ve yaşatma gayretimize verdiğin destek ten ötürü. Senki ekmeğinin peşindesin. Yıllarca ÖZ SİNEMASI nda makinistlik yaptın.Televizyon kanallarının çoğalmasıyla kaybolan ilçemiz sinemasını tekrar Boyabat ta canlandırma ve seni yine o makinelerin başına öğretici makinist olarak görevlendirme sözü veriyorum.Çünkü bizim sayemizde bütün adaylarımızın içinde sinema,tiyatro ve konferans salonu olan bir KÜLTÜR MERKEZİ sözü var Boyabat halkına.Yani kim kazanırsa kazansın Boyabat ımız bir sinemaya kavuşacaktır.Bizim dışımızda umarız tabiki ama biz kazanamamış olursakta takipcisi olacağız.
Ayrıca Diş sağlıyla ilgili yorum yazan arkadaşım : CHP olarak halkımızın bütün düşünce görüş ve isteklerine açığız.Yeterki olabilirlik ölçüsünde olsun.Bize ulaşmanız yeterlidir.Saygılarımla.

2. Yorum: diş sağlığı 17 03 2009 02:54
Vezirköprü ve bafrada diş sağlığı merkezi açıldı. Boyabatta eski devlety hastanesi hazır. Bastır boyabatlı

1. Yorum: ... 16 03 2009 21:34
işte demokrasi budur. tebrikler


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

216203


Tasarım:DtGaNi