Yayın Tarihi:18 09 2009 17:47(715)

 

 

H.E.M. Öğretmen ve Kursiyer arıyor

 

Boyabat Halkeğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğünce, Türkiye İş Kurumu işbirliğinde açılacak olan Anket hazırlama ve uygulama kursu için öğretmen ve kursiyerler arıyor.

 

ÖĞRETMEN ARANIYOR

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce anket hazırlama ve uygulama kursu açılacaktır.Kursu vermek üzere üniversitelerin büro yönetimi ve sekreterlik, gazetecilik/halkla ilişkiler, turizm ve otelcilik bölümlerinden mezun öğreticilere ihtiyaç vardır İlgilenenlerin Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne 25 EYLÜL 2009 tarihine kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

KURS İLANI

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu işbirliğinde Anket Hazırlama ve Uygulama kursu açılacaktır.

Kursa katılacakların en az lise mezunu olmaları; katılmak isteyenlerin Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne diploma ve nufus cüzdan fotokopileri ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

313127


Tasarım:DtGaNi