Yayın Tarihi:25 10 2009 18:19(1200)

incesukale_027.jpg

 

Boyabat Kalespor Çorum Sungurlu deplasmanına çıkıyor

 

         
İlçemizi Aroma Erkekler Voleybol 3.Liginde temsil eden Boyabat Kalespor takımı bugün(25.10.2009) saat 14.00’te deplasmanda Çorum temsilcisi Sungurlu Belediyespor ile karşılaşacak.

 

 

incesukale_001.jpg

 

 

Kalespor’da geçen hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Yusuf Biçer’in sakatlığının hafiflediği ve müsabakanın bazı bölümlerinde oynayabileceği bildirildi. Öte yandan maddi imkânsızlıklar içinde olan takımımız Boyabat esnafının desteğiyle müsabakaya özel arabalarla gitmek zorunda kaldı. Önümüzdeki uzak deplasmanlara ne şeklide gedileceği netlik kazanmazken. Boyabat Belediyesinden imkânlar ölçüsünde destek alınacağı bildirildi

 

 


 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: şükrü doyum 26 10 2009 09:09
ali ye katılmamak mümkün değil...çok haklı...para olmayınca bu işler olmuyor...esnaftan birşey beklemek bu zamanda mümkün değil.. yardımı devlet memurları ve devlet yapmalıdır...

1. Yorum: ali emminik (Nastoloji) 25 10 2009 22:09
Arkadaşlar yıllar önce futbol topunun içinin nefesle şişirilip uç kısmının iple bağlanıp içeri sokulup dıştanda bağlandığı dönemlerde ben, pele mustafa ,vedat ve bir kaç futbolcu yukarda bahsettiğim topa sahip olabilmek için kurtlar tuğla kiremit fabrikasının çamur havuzunda 1 hafta çalışmıştık.12 eylül sonrası biraz halkın desteği ve katılımı sağlandı daha sonra bu işler daha çok kişilerin üstüne bindi bir türlü maddi sorunlara çare bulumadı ancak rahmetli Özal zamnında ilk defa başlatılan 4.liğ kuruldu takıma deplasmana gittiğinde 18 kişiye günlük memur harcırahi ve gidilen deplasmanın yol ücretini veriyordu Milletvekilimiz Hilmi Biçer konaklamayı Belediye Başkanımız Abdullah Çağlar ulaşımı hallediyordu ve Çeltikspor o yıl 10 il şampiyonu arasında 3 lük elde etmişti. Şimdi ise voleğbol fedarasyonu bu ikisinden birini veriyor üstelik grup takımları arasında 534 km deplasmanlar var bunu her takım kaldıramaz Sinop Ormanspor hazır maddi imkanı ve sürekli madi imkanı varken kalacak yer sorunu yokken bu liğe katılmadı çünkü deplasmanlar uzak Şimdi Kalespor bu işe girdi bunları düşünmüş olmaları veya onlara bir söz verilmiş olmalı takımdaki arkadaşlar belli olmayan bir mecara kendilerini atacak kadar bilinçsiz değiller.Bu işin bir tek cözümü var Sayın Milletvekilimiz ve belediye başkanımız istesinler bu iş çözülür benim tecrübelerim böyle söylüyor.Kalesporlu arkadaşlara başarılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

330345


Tasarım:DtGaNi