Yayın Tarihi:26 10 2009 23:02(1276)

 

Başkandan anlamlı hediye

 

Dikmen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaştığı bu günlerde Dikmen’ de yaşayan bütün esnaflara bayrak dağıtarak YÜKSEK bir ilke imza attı.

Hüseyin YÜKSEK  “Cumhuriyet bizim en büyük kazanımımızdır. Üniter yapısıyla sonsuza kadar yaşayacaktır. Bende bu kapsamda esnaflarımıza bayrak dağıtarak Cumhuriyet’imizin önemine bir vurgu yapmak istedim. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

 

 

Facebook'ta Paylaş
17. Yorum: Hayrullah DEMİR 30 10 2009 00:19
TÜRK Bayrağını yiyosa HAKKARİ de dağıtsın biz onun ve Başbakanının samimiyetine inanalım. SİNOP ta ve ilçelerinde Bu Bayrak için canını verecek binlerce insan var .Burda dağıtması kolay .HAKKARİDE,LİCE de dağıtsın ,Göndere Bayrak çektirmeyen yerlerde dağıtınki cesaretinize inanalım. Körler memleketinde ayna satma...

16. Yorum: boyabatian 28 10 2009 07:36
eleştirmenlere adlı kullanıcıya cevaben;
*öncelikle topraklarımızda yaşayan her vatanperver birşeyler yapılması hakkında hemfikirdir merak etmeyiniz.açılımın ele alınış biçimi ve yöntemleri eleştirilmekte burada.yorumcuları sizden olmayan yada olan şeklinde değerlendirmektesiniz ki bu da adı sözde demokratik açılım olan konuyu savunurken sizi kendinizle çelişir duruma düşürmekte.
*açılımın arkasında cumhurbaşkanımız ve başbakanımız olabilir ancak onlar da yurda dönüş biçimleri ve yöntemleri hakkında tepkilerini ifade ettiler. burası sosyal bir platformdur ve herkes istediği gibi tepkisini kurallar dahilinde koyabilir. burada eleştirilen şey kürt açılımı değil toplumun hassas sinir uçlarından beslenen siyasi anlayıştır.
*kimsenin başkanınızı ikna etmek gibi bir yükümlülüğü yoktur. memleket sevgisini anne baba sevgisi mertebesinde benimsemiş insanları kategorilendiremezsiniz. kurallar dahilinde yorum yapan kimsenin ne insanlığını ne de türklüğünü sorgulamaya hakkınız var.
*eğer birşeyler sorgulamak amacınız varsa nacizane tavsiyem toplumun hassas duyguları üzerinden ucuz siyaset yapanları sorgulayınız.

15. Yorum: Şaşkın 27 10 2009 22:43
Ya Boyabat Belediye başkanı hakkında bu kadar haber çıkmıyor neden? şaşudum bak.

14. Yorum: Sinop Açılım Mağdurları 27 10 2009 19:57
Başkan gitsin doğuda dağdan inenlere versin o bayrakları bari bir nebze olsun ülkenin birliğine hizmet etmiş olur. Sinoplular çok şükür bayraklarına ve ülkesine sahip çıkıyorlar. Bak ne güzel yorum yapıyorum alınmayın eleştirmenlere yazısını yazan sayın anti eleştirmenci.

13. Yorum: Mrt 27 10 2009 19:29
Showmenlik başkanlık yapmak mı oldu? Geldiği günden beri popularist bir yaklaşımla hareket eden zaman zaman kendini aşan konularda açıklma yapan açılımcı başkan ne oldi rengin soluk görünüyor... Ama doğru yolu bulup Bayrağımıza sahip çıktığın için kutluyorum... Açılımı filan bırak Dikmeni nasıl açarım diye düşün...

12. Yorum: Eleştimenlere 27 10 2009 19:08
Açılımı yapan kişiler Cumhurbaşkanı ve Başbakandır. Dikmen Belediye Başkanı açılımdan sorumlu değil ama açılımın iyi olacağına inanmış. Eğer bu açılımın iyi olmadığına inanıyorsanız, oturur güzel güzel yorum yaparsınız ve Başkanı ikna etmeye çalışırsınız. Başkan Cumhuriyet Bayramını düşünerek esnafa bayrak dağıtıyor. Maşallah eleştirmenleriniz gene eleştiriyor. Bayrak dağıtmanın nesine karşı çıkıyorsunuz? Siz ne biçim Türksünüz. Ne biçim insansınız. Bir adamın iyi yaptığını da eleştiriyorsunuz. Mantıklı olun, tutarlı olun.

11. Yorum: Mithat Matkap 27 10 2009 16:18
O bayrak senin eline hiç yakışmıyor bay AÇILIMCI.

10. Yorum: boyabatli57 27 10 2009 08:18
her gün bu adamı burda görmekten bıktık ne meraklı ya reklam yapmaya o bayrağı camlara asmak önemli degil yüregine asmak önemli başkan .....

9. Yorum: cakır 27 10 2009 02:22
gazeteci efendiler baytar ahmet ve ekibi kutsal bayragı bu zihni bulanık zatın eline verip haber yaptıgınızımı sanıyorsunuz bunlardan haburda cok var yakında pkk bayragıylada haber yaparsınız

8. Yorum: bukalemun 27 10 2009 02:18
Kıravat boykotunu sürdüren başkan Cumhuriyetçi kesilivermiş.Kürt açılımından umudunu kesmiş olmalı ki dönüverdi , yumurta küfesi yokya sırtın da.Burada bayrağımızı kullanarak şov yaptığı kanaatindeyim.

7. Yorum: boyabat 27 10 2009 02:12
ya bu dikmen belediye başkanına olan hayranlığınız niye akrabanız falan mı oluyo heyyy millet boyabattan haber ver
bize yada boyabat haricindeki bütün ilçeleri eşit tutun

6. Yorum: aYIP 27 10 2009 02:03
Benim yorumum 6 maddelik kritere uyduğu halde neden yayınlanmadı!!! Sizin dürüstlüğünüz yakınlık seviyesinde mi? Şimdi bunu yayınlarsınız şeffafız imajı verelim diye. hemşerim diğer yorum neden yayınlanmadı onu anlatın bana. YÜKSEK makama cevap verin halk konuşuyor...

5. Yorum: 57-57 27 10 2009 00:47
Sayın başkan(biz nezaketi bırakmayalım) açılımdan çabuk çark etti.Galiba birileri cimcik attı iyide oldu yoksa şimdi başka bayrak dağıtır sonuda ne olurdu bilemem ama uyanmasıda bir aşamadır allah yar ve yardımcısı olsun göreceğide görmüşüde bu olacak

4. Yorum: en büyük başkan bizim baş ... 27 10 2009 00:14
yaa bu boyabat gazetesi değil mi ... Dikmen felan ....En büyük başkan Mehmet başkan

3. Yorum: Kasabalı 26 10 2009 23:30
Başkan Boyabat panayırınada gel orada bir sürü esnaf var onlarada bayrak dağıt, ertesi günde boyabat gazetesi reklamını yapar,sende yolunda ilerlemiş olursun.

2. Yorum: boyabatian 26 10 2009 23:22
kürt açılımına destek isteyen başkan bir anda üniter yapının savunucusu oluvermiş. üniter devlet;birleşik, ortak amaç uğruna bir araya gelmiş ve kaynaşmış bir devlettir.ortak bir amaç için silah bıraktığını söyleyenler aynı saatlerde siirt te askerimize kurşun sıkıyor. keşke gezinizi ertelemeseydiniz sayın başkan; dağdan inenlere dağıtırdınız o bayrakları zira sözde demokratik açılım için inenlerin elinde bir tane türk bayrağı yoktu. topraklarımızda yaşayanların kalplerinde zaten ülkemiz kadar büyük bir bayrak mevcuttur.

1. Yorum: şadan örs 26 10 2009 23:18
güzel yakısır başkanımıza anlamı büyük fırıncı ergünü göremedım kazımda yakısıklı cıkmış ergün kazım hayırlı kazanclar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

331481


Tasarım:DtGaNi