Yayın Tarihi:29 10 2009 08:51(1221)

Cumhuriyetimizin 86.yılını coşku ve heyacanla kutluyoruz.

Her ne kadar içte ve dışta bu mutlu günümüzü gölgelemek isteyenler olsa da Milletimizin Laik Cumhuriyetimiz, ulusal birliğimiz ve toprak bütünlüğümüz konusundaki duyarlılığını gördükçe bu mutluluğumuz daha da artmaktadır. Umarım sinsi emellerini gerçekleştirme gayretindeki emperyalist güçlerde bunun farkına varmışlardır. Demokrasinin olanaklarından yararlanarak Cumhuriyetimizi tahrip etmek, Cumhuriyetin temellerini zayıflatmak, laik Cumhuriyetin kazanımlarını ortadan kaldırmak öyle zannettikleri kadar kolay değildir. Ulusal birliğimizi bozmak isteyenler emellerine ulaşamamışlardır, hiçbir zamanda ulaşamayacaklardır.

Bu duyguyla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah ve mücadele arkadaşlarını şükranla anıyor, şehitlerimize rahmet , gazilerimize ise sağlık diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle

Abdullah ŞİŞEK
Boyabat CHP ilçe Başkanı




Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: Tanrıdağlı 30 10 2009 00:05
Evet sayın Başkanım Cumhuriyeti binbir zorluklarla kuran dedelerimiz,Babalarımız, Kömür ve Makarna ya OY satarak ,Yaptıkları fabrikaları ve KİT leride gavura satarak,satılmış medya ile günümüze gün katarak vede yan gelip yatarak tehlikeye soktuğumuzu görmediler Allaha şükürler olsunki.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

330119


Tasarım:DtGaNi