Yayın Tarihi:31 10 2009 00:43(1420)

 

Sinop'a uçak seferleri  yeniden düzenlendi

 

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici’den alınan bilgiye göre; kış sezonunda haftada dört güne indirilen Sinop-İstanbul uçak seferlerinin, 24 Kasım 2009 tarihinden itibaren yeniden haftada yedi güne çıkarılacağı öğrenildi.

Daha önce; yaz sezonu içerisinde haftada yedi gün yapılan Sinop-İstanbul uçak seferleri, kış sezonu nedeniyle Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar olmak üzere haftada dört güne indirilmişti.

Ancak; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici’nin yaptığı kişisel girişimler sonucunda, Sinop-İstanbul uçak seferlerinin 24 Kasım 2009 tarihinden itibaren yeniden haftanın yedi güne çıkarılacağı haberi Sinoplu vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

 

Haber – Fotoğraf: Hikmet KURADA  

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: Ibrahim SAH ASLAN TEKKESO ... 01 11 2009 22:54
Boyabat Ticaret Odasi Baskanimizda; Boyabat icin bir havaalani projesine baslayabilir , beledemiyemize ait bir suru uygun arazimiz var yakin ve uygun bir yer simdiden secilirse gelecek icin iyi olur, ucaga binmek icin Sinoba gitmeye gerek kalmaz onlar musteri almak icin bize gelir ilerdede belkide' Boyabat Hava Yollari'kurulur bunu tugla fabrikacilarimiz bir araya gelerek te yapabilir, Otobus firmalarida yapabilir.Boyabatimiz Turkiyenin en iyi iki pilotuna sahib ilki tabiki Teyyareci NURI BEY ikincisi ise Turkiyenin en iyi Askeri pilotu ve ayni zamanda yillarca uluslararasi sivil firmalarla basarili bir sekilde ucus yapan herkesin lakabiyla bildigi 'Sertagnin ZAIR' yani Zair SERT abimiz vardir.Yani bizden cikinca en iyiler cikiyor bizde en iyisini yapalim Boyabatimiza ve Boyabatlimiza her seyin en iyisi layik.Bu gibi projeler icin Devletin fon ve odenekleri var yardim ve tesvikleri var oldugu halde verilmesse yollari var dahada olmadi Avrupa Birligi Kalkinma poroje ve yardimlari var dahada olmadi Boyabat Havacilik VAKFI kurulur Kurban bagislariyla yapilir butun Karadeniz Bolgesi yardimci olur yani varda var yolu ve yordami var yeterki biz buna karar verelim onemini ve gerekliligini bilelim saygilarimla Ibrahim ASLAN -BOSTON

3. Yorum: otobüsçü 31 10 2009 10:06
ozamanda otobüsçüler iflas eder

2. Yorum: Sinoplu 31 10 2009 07:57
Sinop Ticaret Odası Başkanı Sayın Erol Derici'ye, bu güzel girişimlerinden dolayı teşekkür etmek hepimizin borcu olsa gerek. Çünkü hastalıkta, sağlıkta, çeşitli acil işlerde uçağın kıymeti o zaman daha iyi anlaşılıyor. Sağolasın Sayın Başkan Erol Derici.

1. Yorum: ömerköylü bekir tekin 31 10 2009 05:41
Başkan Erol Derici beyefendiye teşekkürler.
uçak seferlerinin,haftada yediye çıkması tabiiki önemli,ama şehirler arası otobuslere alternatif bilet ücretleri düşük olsa ben istanbuldan uçakla gelirim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

325261


Tasarım:DtGaNi