Yayın Tarihi:31 10 2009 02:00(1963)

 

Çeltikspor 2009-2010 Futbol Sezonunu “Sende Katıl, Sende Destek Ver” sloganıyla açıyor

Çeltikspor Başkanı Sami Tandoğan 2009-2010 Futbol sezonu ile ilgili görüşlerini gazetemize bildirdi. 01 Kasım 2009 Pazar Günü Saat 14:00’ te Boyabat Şehir Stadında Sinopspor ile oynanacak olan Açılış karşılaşmasına “Sende Katıl, Sende Destek Ver” sloganıyla tüm Futbolseverleri açılış törenine davet eden Kulüp başkanı Tandoğan sözlerine şöyle devam etti;

 

 

Takımımızın kadrosunda 28 futbolcu bulunmaktadır. Bu sene 1’ i Boyabat 2’si Samsun Köy Hizmetleri Kulüplerinden transfer ettik. Kadromuzda diğer şehirlerden 4 futbolcu oynamaktadır, diğer oyuncularımız da Boyabat’ ın gençlerinden oluşmaktadır. 2009 U-13 Futbol Liginde Sinop’ ta şampiyon olduk ve İlçemizi gruplarda en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.

Genç yüreklere güveniyoruz. Yusuf Çamyaran ve Kadir Ermiş ağabeylerinin öncülüğünde sahaya çıkan genç yüreklerin en iyi şekilde mücadele edeceğine eminim. Şartları ve hedefleri ortaya koyduğumuzda Boyabat’ ın favori takımı Boyabat Çeltikspor’ dur. Hepsi birbirinden arzulu, hepsi birbirinden inançlı genç futbolcuların belki futbol kaliteleri profesyonel seviyeye ulaşmamış durumda olsa da ortada bir gerçek var; oda Çeltikspor’ lu olmak. O  formayı giymek ve ona layık olmak için ortaya konulan tertemiz yürekleri var. İnançlarını mücadele ve hırsla birleştirip sahaya taşıyarak, giydikleri formanın değerini bilerek oynayacak olmalarıdır.

Geçmişinde büyük başarılara imza atmış ilçe takımlarının hayal edemediği seviyeye ulaşmış olan Boyabat Çeltikspor Kulübümüzde ter akıtmış ve gönül vermiş, emeği geçen büyüklerime sonsuz teşekkür ederek, şu an hayatta olmayanlara da Allah’ tan rahmet dilerim. Bu gençlerin yürekli oyunu ilçemizi onurlandıracak ve mücadeleleri ile bizlere güzel mesajlar vereceklerine eminim.  Herkesin bu gençliğin mücadelesi ile ayağa kalkıp Boyabat Çeltikspor’ a sahip çıkacağına eminim. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Esnafımız, taraftarımız ve vatandaşımıza şimdiden teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Boyabat Çeltikspor Kulübüne maddi ve manevi desteğini esirgemeyen kamu kuruluşları ve sponsor firmalar;
 
Boyabat Kaymakamlığı

Boyabat Belediye Başkanlığı

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü

Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü

TANDOĞAN Toprak San. Ve Tic. Ltd. Şti.

ÜNLÜ Kardeşler Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İDEAL Marketler Zinciri

Suat YEĞİN

Kamil Ekrem ABALI

KARATAŞ Petrol Ltd. Şti.

HİSAR Toprak San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Bilal ŞİMŞİRGİL

YAYLA Koll. Şti. |Arçelik

Cemal DURAN

HALK Market Dörtyol

CEBECİ Market

Hasan KÜÇÜK

ŞAHİN Pastaneleri

YAPI Toprak Sanayi

GÖVELİ Ticaret

Hüseyin AYYÜKSEL

ÖZALP Oto Bakım Servisi

MERT Kundura

GÜNEL Halı ve Mobilya

Suat ELMACI

Atilla ÖZDİLEK

www.boyabatgazetesi.com
...
 
 
 
 
 
Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: Aslan timur 01 11 2009 22:59
yeni döneminde çeltik spora başarılar dilerimm.........

12. Yorum: maçlara mutalak gelin 01 11 2009 14:44
Maçlaren mutlaka stadda seyredilmesi lazım. maçlar esnasında mütemadiyen sahadaki futbolculara ve hakeme söven abuk sabuk yorumlar yapan, arabasının içerinde bira içen nezih bir seyirci ile maç seyretmek istiyorsanız mutlaka maçlara gelin. daha da şanslı olanlarımız KASAP KAMİL İN yanında seyrederler maçları. onun sulu ve derin anlamlar ! taşıyan kaliteli espirilerinin ve küfürlerinin eşliğinde maçı tamamlarlar. evet çeltiksporumuza başarılar dileriz . seyircisine ise diyecek sözü zaten bulamıyoruz.

11. Yorum: murat ÇİL 01 11 2009 02:08
çeltik spora ve yönetim kuruluna şimdiden başarılarla dolu bir lig geçermelerini temenni eder saygılar sunarım( murat ÇİL) vakıf guraba eğt. araşt.hast. koroner yoğun bakım ünitesi. fatih/istanbul

10. Yorum: goodyear, michelin,pirell ... 31 10 2009 23:11
tam destek bayilerimizden

9. Yorum: ali emminik 31 10 2009 19:02
Sayın başkana ve Çeltikspor teknik heyetine futbolcu kardeşlerime yeni sezonda başarılar dilerken 55 yıllık bir külübün futbolcuları olduklarını unutmadan bu muçadeleyi sürdürmelerini dilerim.Bu davetiyede takıma emegi geçenlere ve aramızda olmayanlarada yer verilmesini olumlu buluyorum ve teşekkür ediyorum.

8. Yorum: evet 31 10 2009 17:45
neden resımde sadece 11 kişi var.çeltiksporun yedekleri nerde teknik heyet nerde başkan nerde.bu resim herseyı anlatıyor.böyle davetiyemi olur allah aşkına

7. Yorum: emre aktasgil 31 10 2009 16:55
oleyyyyyy....yenı sezon basladı.bu sene celtıksporun yanındayız gecen sene boyabat dısında oldugum ıcın sadece ınternet uzerınden takıp edebılıyordum ama bu sene boyabattayım celtıksporun maclarını artık resımlerle.ınternet uzerınden degılde sehır stadında an ve an ızleyecem.
sımdıden hayırlı ugurlu olsun
baskanımız SAMI TANDOGAN olmak uzere butun celtıkspor yonetıme.taraftarına selamlar ınsallah celtıksporu guzel yerlerde gormek ısterız..
hayırlı ugurlu olsun.
emre aktasgil
boyabat

6. Yorum: Taraftar 31 10 2009 07:48
Sayın başkan boyabat çeltik spor adına maddi yönden gelir sağlamak adına kastamonuda olduğu gibi adliye dörtyol ve köprübaşı istikametine aracını parkeden sürücülerden cüzzi miktarda otopark ücreti alınabilir hem bu şekilde size bir kaynak olur hemde cadde trafiği rahatlamış olur.

5. Yorum: ibrahim arda 31 10 2009 06:29
maddiyat önemli, ama bizim gönlümüz sizlerle, başarılar.....

4. Yorum: Mehmet DEMİRCAN 31 10 2009 05:40
İlçemizin güzide takımlarından biri olan Boyabat Çeltik spor a ve degerli başkanına ,tüm teknik heyete ve sporculara başarılar diliyorum.Sezonun kendileri için başarı getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum.

mehmet DEMİRCAN
Özel İdare Spor Kulübü Başkanı

3. Yorum: selam 31 10 2009 05:18
boyabat çeltik sporumuza 2009-2010 futbol sezonunda basarılar dilerim.cocuklar yolunuz acık olsun yensenınzde yenil senizde gonlumuz hep sizinle Allaha emanet olun.

2. Yorum: erol şenel 31 10 2009 03:18
2009.2010 sezonu çeltik spor kulübüne ve sayın sami tandoğan başkana ve fitbolcularımıza hayırlı uğurlu olsun çeltik spora şampıyonluk temenli ederim yanlız birşeyi hatırlatmak isterim sinop dangelen hakemler boyabata şampıyonlukyok vermeyiz diyerek böyle bir ima yaratıldı buduruma dikkat edilmesini arzederim

1. Yorum: hasan 31 10 2009 02:57
Boyabatımız için hayırlı uğurlu olur inşaallah
Spora ve sporculara herzaman destek verilmeli çünkü sağlam kafa sağlam vucütta bulunur


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

259921


Tasarım:DtGaNi