Yayın Tarihi:04 11 2009 20:03(1097)


 

Emlak ve Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri başladı

 


Yılda 2 taksit halinde alınan emlak vergisi ve işyerlerine ait 2009 yılına ait çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemeleri 1 Kasım da başladı.

Konuyla ilgili olarak Boyabat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 30 Kasım tarihinde sona erecek olan emlak ve işyeri çevre temizlik vergilerini, sıkışıklığa meydan vermemek için vatandaşların vergilerini bir an önce yatırmaları istendi.

Açıklamada, 1 Kasım 2009 tarihinde başlayan ve 30 Kasım 2009 tarihinde sona erecek olan emlak vergisi ve işyerlerine ait çevre temizlik vergisi 2. taksitlerini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşecekleri belirtilerek vatandaşlarımızın vergilerini zamanında ödemeleri istendi.

 

 

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: demirci 06 11 2009 06:53
Beyler,belediye çöpleri topluyormuda,çöp vergisi alacak.Bu iş deli dumrulun köprüsü hikayesine benzemiyormu?Belediye çöp toplamayı bırakıp iki misli vergi almayı akıl edermi acaba!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

325257


Tasarım:DtGaNi