Yayın Tarihi:06 11 2009 01:02(1563)

         

 

İstanbul 1. Halk Eğitim Günleri Fuarı

 

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi bütün Halk Eğitim Merkezlerinin katıldığı İstanbul 1. Halk Eğitim Günleri Fuarı’na Boyabat Cemberi ile katılıyor.


Tüm Halk Eğitim Merkezlerinin davetli olduğu 12-16 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda kurulacak olan 1.Halk Eğitim Günleri Fuarı’na Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Boyabat’ımızın yöresel dokuması Boyabat Çemberi ile katılacak.

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Legends-Efsaneler isimli Grundtvig Yetişkin Eğitimi Projesinin tanıtımının da yapılacağı 1.Halk Eğitim Günleri Fuarına katılacak. Boyabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail ŞAHİN Boyabat Belediyesi’nce yürütülen Boyabat Çemberi’nin tescil edilmesi çalışmalarından sonra bütün Halk Eğitimi Merkezlerinin katıldığı bir fuarda Boyabat Cemberinin tanıtılmasının Boyabat adına sevinç verici bir durum olduğunu belirtti.

Legends-Efsaneler isimli Grundtvig Yetişkin Eğitimi Projesi için tüm Boyabat Halkının seçimine sunulan Proje Logosu için hazırlanan anket sonuçlandı. Anket sonucunda 1 numaralı logo projede kullanılmak üzere seçildi. Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet AKKİRMAN ankete katılan tüm katılımcılara ve seçilen logonun tasarımcısı Rahman Ali ERGÜN’e teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

 

 

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

321083


Tasarım:DtGaNi