Yayın Tarihi:03 09 2011 14:56()

0903_enescangul3.JPG

 

Protokolden Genç Tiyatrocuya Bayram Ziyareti


Geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül’e bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.


Genç tiyatrocu ilk olarak Samsun’da, daha sonra Kastamonu’da tedavi görmüş gerekli olan ileri tedavi yöntemleri için Ankara’ya gitmek üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Servisi’nde tedavi görmekte…


Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Cangül’ü ziyarete gelen Vali Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Erhan Arıkan, Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve Kamu Kurum temsilcileri genç tiyatrocuya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak kendisine destek verdiler. Bayramların ortak amacının yardımlaşma ve hatırlanmak olduğuna vurgu yapan Vali Cengiz, Cangül’e bu zamana kadar Sinop’ta sanat adına yapmış olduğu katkılarından dolayı tebriklerini ileterek kendisinin bir an önce tekrar sahnelere geri dönmesini beklediklerini kaydetti.


Belediye Başkanı Baki Ergül ise kendisine her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduğunu belirterek en kısa zamanda tekrar kendisini ayakta görmeyi temenni ettiğini belirtti.


Bayramın 2.günü ise Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak ve Yönetim Kurulu üyeleri Cangül’ü hastanede ziyaret etti. Milletvekili Mehmet Ersoy genç tiyatrocu arkadaşımızın bir an önce yürümesi gerektiğini belirterek, kendisinin tedavi süreci hakkında Cangül’ün ailesinden bilgi aldı. Ersoy gerekli hastanelerle görüşerek kendisinin durumu hakkında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.


Cangül de kendisini ziyaret ettiklerinden dolayı ve hiçbir zaman kendisinden desteklerini esirgemedikleri için başta Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz’e, Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy’a ve Belediye Başkanı Baki Ergül’e minnetlerini ileterek teşekkür etti.

 

 

0903_enescangul1.JPG0903_enescangul2.JPG
Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

214831


Tasarım:DtGaNi