Yayın Tarihi:02 10 2011 00:51(1471)

0914-hem.jpg

 

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi üç yeni kurs daha açıyor

Boyabat Halk Eğitimi Merkezi'nde üç yeni kurs daha açılıyor. Kurslardan biri katı ve sıvı yakıt kalorifer ateşçiliği.  Toplam 15 kişi için açılacak kurs için son kayıt tarihi 14 Ekim. Kurs 19 Ekim tarihinde başlayacak. 120 saatlik kursun bitiş tarihi 14 Aralık olarak bildiriliyor. Kurs için mürcaat edenlerin 15'i geçerse bu müracaatçılar bir sonraki dönem için kayıt yaptırabilecekler. Kurslar Çarşamba, Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri saat 13.00 ile 16.30 arasında verilecek.

İkinci kurs ise evde çocuk bakımı kursu. Bu kursa katılıp başarılı olanların resmi dairelerde, ev ve işyerlerinde görev yapabilecekleri bildiriliyor. Kurs yaklaşık 7 ay sürecek.

Halk Eğitim Merkezinde bu yıl açılacak bir diğer kurs da Yaşlı Bakımı Kursu. Halk Eğitim Merkezi kendi internet sitesinde bu kurs için şu açıklamayı yapıyor:
"Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Programına nın alt modülü olan Hasta Kabul İşlemleri Kursumuz Ekim Ayı içersinde başlayacaktır. Geneli Boyabat Devlet Hastahanesi personelinden oluşacak kursiyerlerimize , kursları ile ilgili detaylı bilgilendirme en kısa zamanda yapılacaktır.Kursumuz toplamda 280 saat olup ,bunun 128 saati Bilgisayar Kullanma ,Döküman Hazırlama ve kişisel gelişime aittir.Geriye kalan saatlerde Randevu ve konuk kabulü ,Problem Çözme ,Hasta hizmetleri,Tedavi Hizmetleri ve Tıbbi Arşivleme den oluşmaktadır.  Kursumuza başvurular devam etmektedir.Kursumuza Ait İstihdam alanları : Hastahaneler (üniversite,devlet,özel)  sağlık ocakları, poliklinikler, tıbbi laboratuvarlar ve Tıp Merkezleri"


 

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yasmin 05 10 2011 06:17
gerçekten olması gereken bir kurs. kendi hastam için redfakatçi kaldıgım donemlerde çok bilinçsiz hasta bakıcıları gordum. özellikle rhabilitasyon merkezlerinde.. hastane personeline yönelikmiş ben bu işi gönüllü bile yaparım aslında katılmayı çok ısterdım. hastalara yaşlılara yardım etmekten mutlu oluyorum....

1. Yorum: boyabatlı yasin 03 10 2011 22:12
helal size en buyuk boyabat


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

255198


Tasarım:DtGaNi