Yayın Tarihi:04 10 2011 17:04()

1004_Sempozyum_copy.jpg

 

Sinop Üniversitesinde Kuzey Anadolu’da Beylikler Dönemi Sempozyumu

 

3-8 Ekim tarihleri arasında üç ilde gerçekleşecak olan “Kuzey Anadolu’da Beylikler Dönemi Sempozyumu” nun bir ayağı Sinop Üniversitesi’nde yapılacak. 


Mekan olarak günümüz Çankırı, Kastamonu ve Sinop illerini; zaman olarak ise 13.-15. yüzyılları konu edinen “Kuzey Anadolu’da Beylikler Dönemi Sempozyumu”nun 5-6 Ekim 2011 tarihleri arasına denk gelen programı, Üniversitemizde gerçekleştirilecek.


Coğrafya, Edebiyat, Halkbilimi, Sanat Tarihi ve Tarih bilim dalları açısından bölgenin beşerî ve kültürel değerlerinin aydınlatılmasını amaç edinen Sempozyumda, konuyla ilgili bildiriler sunularak tartışılacak ve elde edilen sonuçların yayınlanması ile literatüre önemli bir katkı sağlanacak.


Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi, Kastamonu Üniversitesi, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi, Sinop Üniversitesi, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ile Türk Tarih Kurumunun destek ve himayesinde düzenlenecek olan sempozyum, 3-8 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacak.


3 Ekim 2011 tarihinde, Kastamonu’da açılış oturumu ile başlayacak olan bilimsel etkinlik, 5-6 Ekim 2011 tarihleri arasında Sinop Üniversitesinde devam edecek ve ardından 7 Ekim günü Çankırı Karatekin Üniversitesindeki oturum ile sona


 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

312302


Tasarım:DtGaNi