Yayın Tarihi:15 10 2011 19:42()

 

 

1015_ECangul2.jpgSinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cangül Sahnelere Geri Döndü


Bel fıtığına bağlı felç nedeniyle 3 ay önce hastaneye kaldırılan ve tiyatroya ara veren Sinop Hayaller Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül, sahnelere geri döndü.


Sahnelere geri dönmenin, tiyatronun kendisine güç verdiğini ve mutlu ettiğini  belirten Cangül, " Ayaklarımın üzerinde duruyorum. Destek sayesinde az da olsa yürümeye başladım. ve her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Kısa zamanda tekrar eski sağlığıma kavuşarak eskisi gibi sahnelerde yerimi alacağımı umuyorum" dedi.

Cangül, hastalığı süresince kendisine Maddi ve Manevi destek veren Sinop Valisi Dr.Ahmet CENGİZ, Eski Sinop Valisi Zeki ŞANAL, Eski Sinop Valisi ve Bingöl Valisi M.Hakan GÜVENÇER, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY, Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan ÖZHAN, Ak Parti İl Başkanı Cengiz TOKMAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Uğur GİRESUN ve İl Genel Meclis Üyeleri, Sinop Basketbol İl Temsilciği, Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Mehmet AKALIN ve Üyeleri’ne, gerek bizzat gelerek, gerekse kendisini arayarak destek olan Basın Mensuplarına teşekkür etti.

 

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

327693


Tasarım:DtGaNi