Yayın Tarihi:20 10 2011 02:45(1483)

mhp1.jpg

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat İlçe Teşkilatı Terörü Kınayan Mesaj Yayınladı.

18 Ekim 2011 ve 19 Ekim 2011 günlerinde hain pkk teröristlerince kahpece şehit edilen kardeşlerimize ALLAH(C.C)'tan rahmet, şehitlerimizin yakınları ve büyük Türk Milletine baş sağlığı dileriz.

Aziz şehitlerimizin mekanı cennettir. Nur içinde yatsınlar.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: soru 21 10 2011 02:58
dokuz yıldır iktidarsınız mhp nin yapamadığını yapıp cezasını siz verseydiniz asmaya kalktınızda elinizdenmi aldık.hoş siz abd nin izni olmadan ipe çamaşır bile asamazsınız.

10. Yorum: bir başlkası 21 10 2011 02:28
boyabat mhp ülkücüleri ölüyor galiba nerde boyabatın ülkücüleri şimdiki teşkilat teşkilat degil inletselerye boyabatı çıksalar ya sokak lara yazık boyabat a yazıklar olsun boyabatlılar her gün böyle vatan ını koruyan asker gözyazşi mı dükecegiz ha tayyip erdoğan anne acısı çkince aglaması biliyorda niye 24 evlatlarımızı aglamıyor ha söylesenize boyabat boyabat an akp ye oy atanlara yazıklar olsun bir çuval makarnaya vatanını bayragını satan boyabat a yazıkllar olsun hakkım helal degildir boyabat helal degildir

9. Yorum: başımız sağolsun 20 10 2011 19:48
8.yorumcu bilmeden konuşma internete gir idamın oylanmasına kimler evet demiş kimler hayır demiş bak.idamın kalkmasındaki 1.imzanın bülent arınç a ait olduğunu göreceksin.hiç bir hükümet tek başına 10 sene iktidar olmadı 8. yorumcu ya senin kafan kalın yada kulakların görmüyor. yanlışa yanlış demesini öğrenmediğimiz sürece ezilen ülke olmaya devam durmak yok yola devam

8. Yorum: evettt 20 10 2011 16:32
aponun asılmaması için altına imza atanlar bugün çıkıp teşkilat olarak baş sağlığı dilemesin

7. Yorum: bybtl 20 10 2011 16:18
arkadaşlar burda bu konu ile pek bi alakası yok ama bilgilendirmek amacı ile yorum diye yazıyorum doğudaki kaçak elektrik faturasını biz neden ödüyoruz nasıl ödüyoruz derseniz elektrik faturanıza detaylı bakın faturanın orta bölümünde k.k bedeli var her faturada bu bedel bizlerden alınıyor tedaşı bu yüzden mahkemeye vermişdir bir vatandaş bununn için hakkımızı aramalıyız vatandaşı uyarmalıyız diye düşünüyorum

6. Yorum: mehmet korkan 20 10 2011 15:58
vatanımızbayrağımız ve milletimizuğruna canlarınıfedaeden tüm şehitlerimize cenabıallahtan rahmet diliyorum kederli ailelerine sabırdilerim 30 yıldır ülkemizin başına bela olan alçaklar hiç birzaman istedikleri amaçlarına ulaşamağacaklar türk milleti hayinlere geçit vermeğecektir yaptıkları gizli planlar bozguna uğrayacaktır içte ve dış ta bölücü mihrraklar yücetürk mahkemelerinin önüne çıkmaktan kaçamağacaklardır mahkemelerimizin bölücü terör odaklarına hak ettikleri en ağır cezayı vereceklerini inancım sonsuzdur

5. Yorum: b.ergenekon 20 10 2011 07:00
artık kınamaktan öte başka şeyler yapılmalıdır.

4. Yorum: evet 20 10 2011 03:54
alperen utanması gereken biz değiliz gerçekten utanması gerekenlerde bu sözün anlamını bilmiyor yada utanmasını.

3. Yorum: soru 20 10 2011 03:34
sizce evlatlarımızı katledenlerle onlara ses çıkaramayanlar arasında fark varmı?

2. Yorum: alperen 20 10 2011 03:05
şehit düşen bizim oğlumuz değil diye rahat rahat uyuyacağız birazdan.sabah kalkıp yüzümüzü yıkayacağız,aynaya bakacağız hiç utanmadan...

1. Yorum: sinirli 20 10 2011 02:51
sayın mhp lideri bahçeli bugün açıklama yaptı o açıklamayı size aktarıyorum
hükümet imkânları düşüncesizce heba ve israf etmiştir
ülkemiz iyi şeyler olacak sözleriyle girdiği terör kıskacında can ve derman kaybetmekte, milletimiz arkası arkasına menfur suikastların kurbanı olmaktadır. bugünkü zaman diliminde; belini doğrultarak namlusunu üzerimize çeviren bölücü fitnenin azmasında; pkk açılımındaki inat ve ısrar, terör örgütüne verilen umut ve tavizler, imralı canisiyle müzakere ve mütareke arayışı, ırak'ın kuzeyindeki peşmerge kalıntılarıyla kucaklaşma belirleyici olmuştur.
baştan beri girdiği yanlış ve karanlık yolda yüzsüzce sürünmeye devam eden adalet ve kalkınma partisi'nin, "ezber bozuyorum" "tabuları yıkıyorum" "düşmanlığı kaldırıyorum" "dostluk çemberi oluşturuyorum" adı altında sürdürdüğü yanlış politikalar bugün karşımıza hezimet, hüsran ve terör olarak çıkmıştır. bu vahim terör hadiselerinin özellikle başbakan ve hükümetinin hareketsizliğinden ve gelişmeleri fütursuzca seyretmesinden feyiz aldığı kuşkusuzdur.
2002 yılında iktidara geldiğinde terörü ve bölücülüğü tamamıyla ortadan kaldırmak için önünde uygun fırsatlar bulan hükümet bu imkânları düşüncesizce heba ve israf etmiştir. karşımızdaki kanlı sonuç adalet ve kalkınma partisi için seneler içerisinde bölücülerle girdiği yakınlaşmanın neticesinden başka bir şey değildir.
bölücülük tohumu ekildi, gözyaşı biçiliyor
ekilen bölücülük tohumları; mayın, bomba, mermi ve gözyaşı olarak biçilmektedir. türk milletinin ancak savaş şartlarında vereceği kayıp; özgürlük, demokrasi ve barış sözleriyle hayata geçmiştir. bu felakete çanak tutan, destek veren, teşvik eden, meşrulaştırmaya çalışan, sindirmeye çabalayan ve kılavuzluk yapan gafillerin ise akan kandan doğrudan doğruya sorumlu oldukları açık ve meydandadır. medyada köşe tutmuş bazı kalem sahiplerinin, sözde aydınların, terör hamisi işbirlikçi zihniyetlerin, siyasetteki bölücü odakların pkk'yla koalisyon halinde milletimize zehir içirmeye gayret ettikleri herkesin malumudur.
bu kapsamda cumhuriyet başsavcılıklarının, yargıtay cumhuriyet başsavcılığı'nın ahlak, vicdan ve şereften yoksun güruhun yazıları, beyanları, raporları ve faaliyetleri hakkında gerekli tahkikatları başlatması zorunluluk haline gelmiştir. milletimizin değerlerine ihanet eden, melaneti süslü sözlerle topluma yedirmeye çalışan, etnik nifakı özgürlük mücadelesi diyerek kapatmaya niyetlenen kim varsa, hak ettiği cevabı ve karşılığı alması mecburiyettir.
"kandil'e bayrak dikmek için geç kaldık"
milliyetçi hareket partisi'nin belirli aralıklarla kamuoyuna aktardığı görüş, düşünce ve tespitlerinin ne kadar haklı olduğu bugün bir kez daha anlaşılmıştır. kandil'e bayrak dikilmesindeki gecikme ve meseleyi yavaştan alan kayıtsızlık ölüm ve saldırı olarak geri dönmektedir. cinayet örgütünün sözde karargâhına, sınır ötesindeki kamplarına millet hançerinin saplanmasındaki savsaklamanın büyük bir bedeli ve ağır maliyeti olduğu net ve ortadadır.
abd'nin ağzına bakan, istihbarat paylaşımından medet uman ve merkezi ırak yönetiminden insaf bekleyen hükümet, bu zamana kadar attığı bütün adımlarda iflas etmiş ve sözde girişimlerinin ne kadar boş olduğu belirginlik kazanmıştır.
güvenlik kuşağı oluşturulmalıdır
18 ekim 2011 tarihindeki yazılı basın açıklamamızla önerdiğimiz tedbirler başta olmak üzere; terör ve bölücülüğün zirve yaptığı bölgeleri kuşatan yerlerde 'olağanüstü hal' ilan edilmesi kaçınılmaz bir hal almıştır. meclis'ten alınan 'sınır ötesi hareket izni' çerçevesinde ırak'ın kuzeyi ve teröristlerin ikmal merkezleri imha edilmeli, sınırı ve şümulü belirlenecek bir güvenlik kuşağı oluşturulmalıdır. ve kandil'de ne yapılacaksa, kuzey ırak'taki terör inlerine nasıl bir plan icra edilecekse, buna içeride direniş göstermeye yeltenecek bedbahtlara karşı da ülkemizin içinde aynı şey yapılmalıdır. ırak'ın kuzeyinde terörü besleyen, muhafaza eden, silahlandıran ve azmettiren peşmerge de mutlaka cezalandırılmalı ve hak ettiği dersi almalıdır.
"milletimizin hakkı savunulmalıdır"
habur'daki terörist karşılama ve teslim törenlerinin ikinci karanlık yıl dönümünde, türkiye cumhuriyeti'nin güç ve imkânları mutlaka harekete geçirilerek, milletimizin hakkı savunulmalıdır. şehitlerimizin diyeti ve kanlarının intikamı ancak bu şekilde alınabilecektir. milletimizin yüreğini dağlayan saldırıların öcünün alınması için başbakan ve hükümetinin bekleyecek anı, ihmal edecek zamanı kalmamıştır. akp hükümeti, bölücü terörün hakkında gelmek amacıyla aradığı ve istediği millet desteğini mutlaka bulacaktır. bu şartlara rağmen, pkk maşalarının yok edilmesi ve bölücülüğün kökünden kazınması gerçekleştirilemezse akp'nin teröristlerle aynı emel ve hedefte buluştuğu gerçeğini kimse inkâr edemeyecektir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

315893


Tasarım:DtGaNi