Yayın Tarihi:22 10 2011 02:21(1402)

hulusoy.jpg

Acımız Büyük, Artık Terör Yok Edilsin.

Sinop Türk Sağlık-Sen Başkanı Hüseyin Ulusoy bir basın açıklaması yayınladı

Hain terör örgütü gece saatlerinde Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde çok sayıda noktaya saldırarak 26 güvenlik görevlisini şehit etti. 22 güvenlik görevlisi de bu saldırılarda yaralandı.

26 eve ateş düşüren, Türk Milletinin içini yakan hainlerin bu son saldırısı artık bu terörün tüm unsurları ile birlikte yok edilmesi gerektiğini açıkça göstermektedir.

Bugüne kadar terörü bitirme adına verilen tüm tavizlerin sadece terörü güçlendirdiği ortadadır. Yapılması gereken artık terörün tüm unsurları ile gerektiği gibi mücadele etmektir. Bundan sonra Söylenecek söz yoktur, çünkü sözler tarifsiz yetersiz kalacaktır.

Yapılması gereken tek şey terörü tüm unsurları ile yok etmektir. Türk Sağlık-Sen olarak milletimizin bu beladan bir an önce kurtulmasını diliyor Şehit düşen güvenlik görevlilerine Allah'tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kamil 22 10 2011 22:22
hüseyin başkanım bu akp iş başındayken daha çok şehit gelir

1. Yorum: aydudu 22 10 2011 03:49
şehitlerimize allah rahmet eylesin, ulkesini seven tek sivil toplum örğütü kamusene dik duruşundan ötürü teşekkür ederim. sinop türk sağlık sen başkanı sayın hüseyin ulusoy,a ve türk eğitim sen başkanı sayın özcan bolat,a teşekkür ederim.bu ülkenin sevdalısı kamusen olduğunu bazıları bilsinler.ne mutlu türküm diyebilenlere. selamlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

314029


Tasarım:DtGaNi