Yayın Tarihi:22 10 2011 22:17(1552)

1022_avcilar.JPG

 

Boyabatlı Avcılar Av Mevsimini şölenle açıyor


Boyabat Kara Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği 2011-2012 Av Mevsiminin şölenle açıyor. Şölen yarın (23 Ekim 2011 Pazar” saat 12.00’de Kurusaray piknik alanında…


Boyabat Kara Avcılar ve Atıcılar Kulübü Av mevsimini her yıl olduğu gibi bu sene de düzenli törenlerle açıyor. Kulüp yöneticileri açışı duyurmak için şık bir davetiye bastırdı ve bunları dağıtarak duyurdu. Açılışa gelenler neşeli, eğlenceli günler geçiriyorlar.

 

Kara Avcılar Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çil 2011 - 2012 yılı av sezonu açılı ile ilgili bir mesaj yayımladı,
Mesaj şu şekilde; "Avcılık bir spordur. Bilinçsiz avlanma ekolojik dengeyi bozar, bu dengenin bozulmasına neden olacak her türlü hareket kendi ayağına kurşun sıkmaktır. İnsanlarımız herşeyden önce buna dikkat etmeleri lazım. Tüm avcıların bu konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini temenni ediyorum. Pazar günü Kral Karadeniz Tv'nin katılımıyla yapılacak olan 2011-2012 yılı av sezonu açılışı etkinliğine tüm halkımızı davet ediyorum."

 

Davetiyeden öğrendiğimize göre program şöyle:

Saat 12.00 : Trap ve Kurşun Hedef yarışması, kayıt ve atışlar.
          Dernek Kurucusu üyelerine, emeği geçen üyelere plaket takdimi.
 Saat 13.00 : Yemek ikramı.
          Yarışmada derece alanlara ödül töreni.


Bu programa sadece avcılar değil, tüm Boyabat halkı davetlidir.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: boyacaı 24 10 2011 02:58
dinimizde canlı hayvan öldürmek çok günah diyor.özellikle gece tavşan avına gidenler onlar çok günah işliyo.vatandaş olarak gece avcılarını şikayet etmek laızm.canlı olarak neyi öldürürsen öldür günahtır.allah ıslah etsin

4. Yorum: nasıl spor 23 10 2011 20:36
spor olarak av yapılması yanlış.av niçin yapılır.rızık ihtiyacı için.veya yabani hayvanların zararlarını bertaraf etmek için. rızık ise kasaplarda tavuk etinden geçilmiyor hemde mermiden çok ucuza.spor için av koklamak için gül koparmak gibi.

3. Yorum: yiğit 23 10 2011 07:22
av sezonu açılıyor iyi güzelde av da atacagımız kursunları keşke hakkarinin daglarındaki hayvanlara atabilsek ama ne yazıkki elden bişey gelmiyor böyle giderse halk daglara çıkıp hayvan avlayacak saygılar

2. Yorum: burak 23 10 2011 05:33
keklik denen bir canlı kalmadı zaten,yakında diğerlerinide tüketiriz avlanan arkadaşın karşısına 20 tane keklik çıksa hepsini vurar 2 tane vurdum bana yeter demez.

1. Yorum: evet 23 10 2011 02:39
bir canlının yok edilmesi böylesi bir vahşete spor denilmesi ve bunun şölen saçmalığıyla lanse edilmesini bu işe öncülük edenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

302745


Tasarım:DtGaNi