Yayın Tarihi:29 10 2011 04:38(1371)

2802_2011baskan.jpg


Başkan Ermiş’in
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesindeki hedeflere ulaşmak hepimizin görevi olmalı" dedi.

Başkan Ermiş, Van’da yaşanan deprem felaketi nedeni ile  Cumhuriyetimizin 88. Kuruluş Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramı’nı buruk kutlamaktayız. Van İlimizde yaşanan bu üzüntücü olay nedeniyle buruk geçirdiğimiz bu yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını da saygı ve şükranla anıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesindeki hedeflere ulaşmak hepimizin görevi olmalıdır, bu hedeflere doğru millet olarak hep beraber yürümeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Bu vesileyle başta tüm şehitlerimiz olmak üzere Van İlimizde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm milletimize sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

 

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: bayramlarımız... 29 10 2011 18:03
dün m.a.ersoy lisesini geçip üst geçite yaklaşırken bir ilköğr.okulu öğrencisinin kaldırımın ortasına dikilmiş,başını kaldırmış köprüye doğru bakıyordu.dikkatimi çekti bende baktım bir afiş asılı ve" bayramınız kutlu olsun" yazıyor ve altta belediye başkanımızın ismi.çocuğa hangi bayram amcasının dedim.çocuk "cumhuriyet " dedi ve koşarak gitti.
bütün dini ve milli bayramlarımızın isimleri vardır. afişler bu şekilde yazılsa daha güzel olmaz mı? ister istemez aklımdan acaba dedim her bayramlarda bu afiş mi asılıyor.gerçekleri bilmeden aklımızdan geçenleri doğru kabul etmek ne kadar yanlışsa.eğer her bayramda bu afiş asılıyorsa o da o kadar yanlıştır desek ne dersiniz acaba?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

331657


Tasarım:DtGaNi