Yayın Tarihi:29 10 2011 19:09(1521)

zmersoy11.jpg

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

Cumhuriyetimiz, misak-ı milli sınırlarımız içinde kalan bütün Anadolu’nun millet olma, hür ve bağımsız yaşama mücadeleleri sonunda kazandığı en önemli değeridir. Halkımızın Cumhuriyet idaresiyle elde ettiği kazanımlar, demokrasinin, eşitliğin, adaletin ve hukukun gereklerine uyularak yaşatılacak, hiç bir grup ve kesimin oligarşisine, himayesine, koruma ve kollamasına ihtiyaç duymadan egemenliği kayıtsız ve şartsız elinde bulunduran Yüce Türk Milleti tarafından sonsuza dek sahip çıkılacaktır.

Son günlerde yaşadığımız derin acılarla birlikte kavuştuğumuz 88. Yılda Van depreminde kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Hür ve bağımsız dünya milletlerinin şerefli bir üyesi olarak bu coğrafyada yaşamamız için canlarını veren şehitlerimizi ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, milletimiz için birlik ve beraberlik içinde daha güzel nice 88 yıllar temenni ediyorum.

Mehmet ERSOY
AK Parti Sinop Milletvekili

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: m57 02 11 2011 00:40
cumhuriyet bayramı kutlamalarının iptal nedenini soran zevata; biraz yakın tarihe bakmasını öneririm. 99 depreminde 30 ağustos ve cumhuriyet bayramı törenleri iptal edilmişti. o kutlamaları iptal ettiren de senin zihniyetindi. yoksa deprem doğuda oldu, ölenler de o kadar önemli değildi canım, diyen kafatasçı faşistlerden misin?

8. Yorum: 5nci yorumcuya 01 11 2011 04:02
hiçbir zaman aciz olmadım hele hele yalaka,yağcı hiç olmadım

7. Yorum: boyvatlu ya 31 10 2011 01:35
boyvatlu kardeş bu nasıl yaklaşımdır. mutlaka eleştirmek zorundamısın. mesajı okumadın galiba.. sondan üçüncü satırı tekrar oku lütfen. mustafa kemal atatürk derken sayın vekil atatürk geçmiş olmuyor mu mesajda.ayrıca ak parti grubu adına tbmm de daha üç gün önce yaptığı konuşmada yüce türk mlletinin bütün fertleriyle grur duyuyoruz derken sayın vekil siz başka birşey mi dinliyordunuz. hadi erdemli olun ve ona haksızlık ettiğiniz için herkesten özür dileyin.

6. Yorum: mitata 30 10 2011 17:56
daha önceki dönemlerdede doğal afet veya yaşanan büyük felaket sonrası bazı bayramlar iptal edilmiştir.

5. Yorum: 1. 2. 3. yorumcuya 30 10 2011 16:54
bu kutlama mesajınada olumsuz yorum yazmayı baraşabilmiş ey aciz insanlar. siz tepinmekten başka birşey bilmezmisiniz.

4. Yorum: boyvatlu 30 10 2011 06:35
sayın vekilim mesajınız güzel ve anlamlı teşekkürler.yalnız ''türküm'' demenin nerdeyse suç ve veba gibi görüldüğü akp grubunda yada mecliste bu ''yüce türk milleti'' kelimesini bir konuşmanızda kullanabilecekmisiniz. merak ediyorum.inşallah tbmm de bir konuşmanızda türklüğe vurgu yapan bir konuşmada yaparsınız.mesajınızda atatürk hiç geçmiyor ama türk kelimesi bile bir akp liden duymak güzel.o partinin adamları gibi umarım takiyyeci olmazsınızda boyabatta verdiğiniz mesajı mecliste ve açılımcı akp nin içindede verebilirsiniz.selam ve saygılarımla

3. Yorum: gerçek 29 10 2011 19:44
acaba söylediklerinize kendiniz inanıyormusunuz

2. Yorum: mithat 29 10 2011 19:41
cumhuriyet bayramı kutlamalarını depremi bahane edip iptal ettiren zihniyetin temsilcilerinin kutlama mesajı yayınlaması çok aşikar.

1. Yorum: açılım 29 10 2011 19:16
sayın vekilim açılımdan hiç bahsetmemissin. açılımımız devam edecek desenizde millet olarak rahatlasak


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Son mitingi AKP yaptı


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

305617


Tasarım:DtGaNi